Přejít k hlavnímu obsahu

Rošáda na midlane. Nisqy posílí po odchodu z Fnatic soupisku MAD Lions

6. 5. 2022 | 14:10 League of Legends Přestup
Evropský tým MAD Lions, bývalý domov Čechů Marka „Humanoid“ Brázdy a Matyáše „Carzzy“ Orsága, přivítal posilu na midlane. Yasin „Nisqy“ Dinçe oficiálně ukončil působení ve Fnatic a pokusí se posunout MAD Lions zpět mezi elitní trojici. V týmu nahradí Stevena „Reeker“ Chena, jenž před několika dny mančaft opustil.
Nisqy v MAD Lions
Nisqy v MAD Lions
Zdroj: MAD Lions

O příchodu Nisqyho do MAD Lions se spekulovalo již týdny, nyní je celá věc konečně oficiální. Zkušený 23letý hráč ukončil své angažmá ve Fnatic, kde byl posledních několik měsíců v roli náhradníka, a přesouvá se k mančaftu, který v roce 2021 vládnul v Evropě.

Jenže jarní split letošní sezóny nebyl pro MAD zdaleka tak úspěšný. Po odchodu českých opor se tým umístil až na sedmém místě a nekvalifikoval se do play off. Pro organizaci a její fanoušky to byla veliká rána. Něco se muselo změnit.

Svými výkony nepřesvědčil Stevena „Reeker“ Chena a šel z kola ven. Německý player se v létě neukáže v žádně z nejvyšší lig, nastupovat bude za BDS Academy v LFL.

Další odchody z MAD Lions se neočekávají. Podle všeho zůstane i často kritizovaný İrfan Berk „Armut“ Tükek. 

Současná sestava MAD Lions:

 Turecko İrfan Berk „Armut“ Tükek
 Španělsko Javier „Elyoya“ Prades Batalla
 Belgie Yasin „Nisqy“ Dinçe
 Švédsko William „UNF0RGIVEN“ Nieminen
 Německo Norman „Kaiser“ Kaiser

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).