Přejít k hlavnímu obsahu

Jak nepřehlédnout jediný TOTS swaps token? Vše přehledně na jednom místě

8. 5. 2022 | 12:55 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Známá osobnost FUT scény CriminalFIFA si pro hráče přichystala další užitečnou grafiku, ve které sleduje vše důležité kolem Team of the Season Swaps. Často schované úkoly tak fifařům díky každodenním updatům neuniknou. Mohou sledovat vše na jednom místě.
FIFA TOTS Swaps
FIFA TOTS Swaps
Zdroj: twitter.com/criminal__x

Ty nejlepší odměny z Team of the Season ve FIFA 22 mohou hráči získat také skrze Token Swaps. Speciální systém známý především z Icon Swaps je ve FIFA 22 používaný i během dalších eventů jako Future Stars či FUT Birthday. Team of the Season je pro podobnou akci ideálním obdobím v ročním cyklu nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru.

Během Team of the Season mohou hráči získat až 25 tokenů. Jeden zdarma za přihlášení do FIFA Ultimate Teamu, jeden bude k mání v obchodě a 23 tokenů se ukáže v objectivech a SBC.

Často bývají tokeny schované v netradičních Squad Building Challenges a úkolech. TOTS Swaps tracker je ideálním a jednoduchým způsobem, jak nepřijít o žádnou z odměn.

Kromě dvou ikon v podobě PIM Michaela Ballacka a PIM Luis Figa se v TOTS Swaps objevují především balíčky z jednotlivých lig. Za 19 tokenů si budou hráči moci vybrat lákavý Premier League TOTS Pick. Na 15 tokenech čeká 84+ x25 balíček, jenž je v Icon Swaps dostupný za tři tokeny.

Odměny se hráčům otevřou v pátek 20. května v 19:00. První kolo, během nějž je možné tokeny využít, končí hned po týdnu (27. května).

Team of the Season Swaps
Počet tokenůOdměna
22PIM Luis Figo (93 Rating)
19Premier League TOTS Pick (1 ze 3)
17PIM Michael Ballack (92 Rating)
1584+ x25 balíček
14Premier League a Bundesliga TOTS Pick (1 ze 3)
10Premier League TOTS balíček
7Bundesliga TOTS balíček
5Ultimate TOTS balíček
5Community TOTS balíček
3Eredivisie TOTS balíček
3EFL TOTS balíček
3Saudi Pro League TOTS balíček
2Rare Player Pack
Štítky: fifa, TOTS
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).