Přejít k hlavnímu obsahu

Bloody Army.cs domácim tímom Bside

17. 2. 2008 | 11:38 Counter Strike 1.6
Aj napriek tomu, že sme nad ničím podobným neuvažovali a podobných ponúk sme "zmietli zo stola" dosť, po ponuke od klanu Bloody Army sme sa napokon predsa rozohodli kladne. Dnešním dňom sa tak CS sekcia klanu Bloody Army oficiálne stáva domácim teamom portálu Bside.Bude sa jednať hlavne o mediálnu spoluprácu, o vzájomnú pomoc pri zviditelňovaní sa a podobne. Mnohí si možno budete dávať otázku, že prečo sme sa rozhodli práve pre tento klan, prečo sme si nevybrali niekoho z absolútneho TOP na československej CS scéne, no verte nám, máme svoje dôvody, prečo sme sa takto rozhodli.
Výchozí obrázek

 Aj napriek tomu, že sme nad ničím podobným neuvažovali a podobných ponúk sme "zmietli zo stola" dosť, po ponuke od klanu Bloody Army sme sa napokon predsa rozohodli kladne. Dnešním dňom sa tak CS sekcia klanu Bloody Army oficiálne stáva domácim teamom portálu Bside.

Bude sa jednať hlavne o mediálnu spoluprácu, o vzájomnú pomoc pri zviditelňovaní sa a podobne. Mnohí si možno budete dávať otázku, že prečo sme sa rozhodli práve pre tento klan, prečo sme si nevybrali niekoho z absolútneho TOP na československej CS scéne, no verte nám, máme svoje dôvody, prečo sme sa takto rozhodli.

Na záver pridávam zostavu CS sekcia Bloody Army + vjyadrenie leadra sekcie:

Česko Lukáš "SlaLik" Vlček
Česko Lukáš "fuki" Hrubý
Česko Michal "micaL" Kolomazník
Česko Viktor "Mecca" Šiška
Slovensko Jozef "przl" Opoldus
Ukrajina Babin "dis" Oleksandr

Lukáš "SlaLik" Vlček: Tímto spojením dojde ke zkvalitnění výsledků jak nového domácího Bside týmu tak ke zkvalitnění turnajů a jiných záležitostí a celkově Vašeho Bside portálu. Je nachystáno plno inovací a projektů, které Bside posune zase výš než je teď a rádi při nich pomůžeme. Naše hlavní úloha bude ale v reprezentaci Bside v tom nejlepším světle a to jak již ve zmiňovaných projektech ( ligy, turnaje, offline/online akce..) tak i na veřejnosti (komunikace, publicy atd.. )
Tímto bych chtěl jménem celé CS sekce poděkovat, že jste nám dali veškerou důvěru a možnost reprezentovat Bside a stát se Vašim domácím týmem.

Dúfam, že táto spolupráca prinesie ovocie obom stranám.

Zdroj: www.bside.sk