Přejít k hlavnímu obsahu

Epic Games hodlá vzkřísit z mrtvých Fall Guys

13. 5. 2022 | 15:57 Fortnite Spekulace
Populární leaker Hypex sestavil všechny úniky relevantní pro nadcházející spolupráci, aby přesně zjistil, kdy dorazí. Podle něj se velké oznámení ohledně Fall Guys blíží datu další aktualizace ve Fortnite. Podobně jako Rocket League, Fall Guys bude brzy bezplatnou hrou s prémiovým pasem. Na oslavu svého opětovného spuštění budou mít obě hry řadu výzev, které hráčům umožní získat spoustu odměn.
Fall Guys
Fall Guys
Zdroj: Fall Guys / Mediatonic

Společnost Epic Games koupila vývojáře hry Fall Guys Mediatonic v březnu 2021 a nedávno byl vydán nový launcher, který vyžaduje, aby hráči propojili účet s Epic Games. Mnozí předpokládají, že to do teorie ohledně oznámení zapadá. Téměř před rokem se Fall Guys chystali vydat několik skinů inspirovaných kosmetikou z Fortnite. Bohužel tato spolupráce byla z neznámých důvodů zrušena. Naštěstí už silnější důkazy naznačují, že ke spolupráci konečně dochází.

Oficiální twitterový účet Fall Guys se připravuje na velké oznámení 16. května. Mezi tím vším se Epic Games připravuje na spuštění hry v obchodě Epic Games na 18. května. Obě data se dokonale shodují s příští aktualizací Fortnite dne 17. května.

 

Pokud jsou indicie pravdivé, spolupráce by měla dorazit 17. května, přičemž Fall Guys již oznámili, že hra bude zdarma. Hráči tak budou muset čekat jen týden, než si budou moci užít spolupráci mezi těmito dvěma hrami. Za zmínku však stojí, že od žádného z vývojářů neexistuje zatím žádné oficiální potvrzení, takže pořád musíme brát informace s rezervou.

 

Pokud tomu nasvědčuje i předchozí podobná spolupráce s Rocket League, obě hry budou mít řadu výzev, podobně jako byla například událost Llama Rama. Dokončení výzev v jedné hře odmění hráče skiny a kosmetikou ve druhé hře. Fall Guys to tak pomůže dostat se zpět po drastickém poklesu popularity.

Lidé budou rádi hrát hru poté, co bude zdarma a spolupráce s Epic Games tak bude motivovat tisíce hráčů, aby ji hráli za odměny zdarma. Hráči mohou očekávat, že Fall Guys bude po svém opětovném spuštění opět na vrcholu streamovacích platforem.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.