Přejít k hlavnímu obsahu

Známe termín premiéry GuardiaNa! Sampi.Tipsport na konci května vyzvou SINNERS

17. 5. 2022 | 10:23 Counter-Strike 2 Preview
26. května 19:00. Tak zní datum a čas očekávané premiéry nového týmu Sampi.Tipsport. Parta v čele s Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem si tak své prvenství zažije ještě o den dříve, než se původně očekávalo. Současně navíc potkají soupeře, jemuž by chtěli být největším konkurentem. Jak píšou samotní Sampi – tohle bude banger!
Andrej „Adejis“ Kameništiak
Andrej „Adejis“ Kameništiak
Zdroj: Sampi.Tipsport

Už dva týdny uplynuly od oficiálního představení slovenského supertýmu pod křídly Sampi.Tipsport. Na jejich první vystoupení si však fanoušci musejí počkat. Slovy hvězdného GuardiaNa, do letní přestávky se tým bude soustředit především na trénink. I přesto ale dělí Sampi od premiéry méně než dva týdny.

O víkendu 27. až 29. května bude na programu uzavřená část kvalifikace na Tipsport CS:GO Online, kde se domácí špička popere o zbylé místenky na prestižním česko-slovenském turnaji o 500 tisíc korun. Od představení GuardiaNova projektu se právě víkendový termín na konci května určoval jako datum premiéry slovenské sestavy, nakonec se ale shodou okolností dočkáme ještě o den dříve, a to v jiné soutěži.

23. května totiž startuje uzavřená kvalifikace do REPUBLEAGUE. Sampi zde nechybí díky úspěchu bývalé sestavy, která začátkem února vyhrála V4 kvalifikační turnaj a slot přešel na novou pětici. Mezi účastníky dále najdeme SINNERS nebo Martina „STYKO“ Styka s Apeks, Entropiq Prague jako český invite a ENTERPRISE jako ten slovenský, ačkoliv v dnešní sestavě už jako krajan působí jen Erik „The eLiVe“ Sith.

Šestnáctičlenná kvalifikace nabízí osm místenek v hlavním turnaji, vše bude probíhat swissem. Program prvního kola zní jasně. ENTERPRISE vs. ECSTATIC, Entropiq Prague vs. K23 a pak souboj dvou gigantů.

Česká pětice SINNERS se vůbec poprvé postaví nové slovenské skvadře Sampi.Tipsport. Na souboj těchto dvou týmů dojde v budoucnu ještě mnohokrát, poprvé to ale může být jen jednou, GuardiaN je totiž zpátky!

Na tento šlágr dojde 26. května v 19:00, tedy pouze den před uzavřenou kvalifikací Tipsport CS:GO Online. Na vyhrocený přenos se můžete těšit tradičně přímo na oficiálním Twitch kanále REPUBLEAGUE.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.