Přejít k hlavnímu obsahu

Vémola vs. Marpo. Přijď sledovat souboj hvězd do Vodafone PLAYzone Areny

21. 5. 2022 | 11:00 Aréna
Očekávaný zápas mezi legendou českého MMA Karlosem Vémolou a rapperem Marpem je za dveřmi. Bitvu, jež bude součástí Oktagon Underground, budeš moci v sobotu 21. května spolu s ostatními zápasy sledovat ve Vodafone PLAYzone Areně.
Oktagon Underground živě ve Vodafone PLAYzone Areně
Oktagon Underground živě ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: Oktagon (s povolením)

Mistrovství světa v hokeji ustoupí v sobotu 21. května ve Vodafone PLAYzone Areně před jednou ze sportovních událostí roku. OKTAGON Underground nabídne hned několik parádních boxerských zápasů. A ty budeš moct všechny sledovat u nás na veliké obrazovce s výborným občerstvením.

Tím největším a nejočekávanějším zápasem večera je souboj Vémola vs. Marpo. „Já na ten svůj první postojový knockout čekám 30 let. A ten teď přijde! Aby ses nedivil, že to bude už v prvním kole,“ hlásí před sobotním duelem Vémola. 36letý zápasník vyzve netradičně člena přední tuzemské hudební scény.

Ke Karlosově poznámce bych rád vzkázal: Dej tomu, Terminátore, dalších 30 let a třeba se ti to podaří. To ty půjdeš k zemi!“ nenechává se Marpo zastrašit. Na obrazovce ve Vodafone PLAYzone Areně však budou diváci moci sledovat i další taháky.

Do OKTAGONU se vrací hladový dánský žralok Jonas Mågård proti šampionovi ČR v boxu Václavu „Badboy“ Sivákovi. Během historického OKTAGON Underground se v O2 Areně představí také Samuel „Pirát“ Krištofič, Miloš Petrášek, navrátilec do OKTAGONU Michal Kotalík či Václav Mikulášek.

Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
: PLAYzone

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači se můžeš naladit na zápasy OKTAGON Underground. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

 

Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
Občerstvení ve Vodafone PLAYzone Areně
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).