Přejít k hlavnímu obsahu

Pohár už čeká! Cesta za titulem mistrů roku 2022 započala, známe vítěze první kvalifikace

17. 5. 2022 | 22:06 Brawl Stars Reportáž
Letošní Samsung MČR ve hře Brawl Stars bylo oznámeno teprve nedávno, není ale na co čekat a tak se kvalifikace začínají hrát už nyní. V prvním turnaji se nejlépe dařilo mixu Hi, cesta za titulem toho nejlepšího v Česku a na Slovensku ale teprve začíná.
Brawl Stars 2022
Brawl Stars 2022
Zdroj: PLAYzone

První kvalifikace na MČR Mobile proběhla na začátku tohoto týdne a o prvenství a následný postup na měsíční finále si zahrálo 32 týmů. Za povšimnutí rozhodně stojí známá jména z minulého MČR. Posvítit se je ale vhodné i na nové tváře, které tento rok o titul mistra chtějí také zabojovat.

Prvním kolem prošli všichni favorité bez problému, ve druhém jsme se ale museli rozloučit s týmem Narcis, který padl proti Sampi.Tipsport v poměru 2:0. Květinky ale určitě zabojují příště, stejně jako tým Squeak, který prohrál proti týmu F/A Had a může tak využít další šance v příští kvalifikaci.

Čtvrtfinále přineslo hned několik zajímavých zápasů, hrálo se o semifinále, a tedy o postup na měsíční finále. Sampi.Tipsport nezaváhali a s přehledem překonali tým Mat a Patláci. Postup si také zajistili Tadíkovi Knírači, když porazili Fate Mystic. Enterprise roli favorita spodní části pavouka nepotvrdilo a překvapivě padlo proti celku F/A Had, ti se tak mohli radovat z postupu na první dobrou. Nakonec nás čekal napínavý souboj týmů Hi a Attackers, který vyšel ve prospěch mixu Hi. Znovu se tak potvrdilo, že i v bojích o titul mistra ČR se může prosadit každý.

V semifinále měli týmy měsíční finále již jisté, Sampi.Tipsport proto výhru přenechali svým soupeřům, to stejné provedl i celek F/A Had. Finále o lepší seed si proti sobě zahráli Tadíkovi Knírači a Hi. Po velmi dobře odvedené práci obou týmů si výhru nakonec zaslouženě odnáší Hi, kteří předvedli v tento den suverénní výkon. Chcete také zkusit své štěstí a zabojovat si o postup na MČR 2022? Příští pondělí probíhá další kvalifikace, těšíme se na vás!

Harmonogram kvalifikací na MČR Mobile v Brawl Stars:
Pondělí 16. května1. otevřená kvalifikace
Pondělí 23. května2. otevřená kvalifikace
Pondělí 30. květnaMěsíční finále
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi