Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE v českém derby porazili Entropiq. Dokáží dnes získat další výhru?

19. 5. 2022 | 08:44 VALORANT Reportáž
Deset českých hráčů bude vypuštěno na jednu z map, aby získali cenné vítězství do tabulky VRL Surge. Největší domácí organizace podporující VALORANT se střetnou v duelu, který si domácí fanoušci nemohou nechat ujít!
Minny a SHOUTy
Minny a SHOUTy
Zdroj: Riot Games

První ryze české derby čeká dnes od 20:00 účastníky regionální ligy Surge. Poúvodním týdnu jsou Entropiq na posledním místě tabulky a vyhlížejí svoji výhru číslo jedna. Kdyby se jim povedlo porazit své krajany, určitě by to pro ně byl skvělý skalp, protože ENTERPRISE zatím předvádějí skvělé výkony, které je drží v horní polovině pořadí. Michal „SH0UTy“ Glacner je připraven ukázat opravdovou tvář svého týmu.

Na případné slavení ale mnoho času nebude, hned ve čtvrtek totiž čeká na všechny další zápas. Entropiq vyzvou polskou sestavu TENSTAR, zatímco ENTERPRISE vyzvou Anorthosis Famagusta Esports. Další Čech v lize, Martin „Hitch“ Srp, se na bitevním poli s NOM esports nejprve představí proti úřadujícím šampionům Anonymo Esports a následující den si to rozdá s lídrem Diamant Esports o průběžné vedení ligy.

Všechny zápasy můžete sledovat nejen oficiálně, ale i s českým komentářem přímo na Twitchi.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.