Přejít k hlavnímu obsahu

Napínavý finiš! Čtvrtý WD_BLACK FIFA Cup ovládl Seron, Dalas stříbrný

19. 5. 2022 | 11:05 EA SPORTS FC 24 Reportáž
Comeback nebyl daleko. Martin „dalas“ Vujtík mocně dotahoval pětigólové manko Dominika „Seron“ Čermáka. Na poslední branku ale nedosáhl. Hráč Sampi si nakonec pohlídal těsné vítězství 6:5 a do celkové tabulky WD_BLACK FIFA Cupu si připsal parádních sto bodů. Vyšvihnul se na čtvrtou příčku.
Dominik "Seron" Čermák
Dominik "Seron" Čermák
Zdroj: Sampi

Čtyři z celkových šesti kvalifikací WD_BLACK FIFA Cupu jsou minulostí a konečná tabulka se začíná pomalu formovat. První tři místa pro sebe uzmuli vítězové jednotlivých kvalifikací. Matěj „Matejs“ Dunka díky prvnímu turnaji, plzeňský Lukáš „T9Laky“ Pour pak oslavil hned double. Mezi elitní skupinu se zařadil také Dominik „Seron“ Čermák.

Dosud poslední soutěž se odehrála ve středu. Z více než tří desítek účastníků nakonec vykrystalizovala finálová čtyřka.

Souboj mladíků ovládl v horní části pavouka Seron, jenž přehrál Martina „FCMARTIN“ Hrabinu 6:3. O finálovém soupeři reprezentanta Sampi rozhodovala série mezi Martinem „dalas“ Vujtíkem a Svatoplukem „Saint_SB10“ Bouškem. Vyrovnaná bitva nakonec skončila lépe pro borce v dresu Baníku Ostrava.

Ve finále pak Dalas vyzval Serona. Dal se očekávat tuhý souboj, žádná jednostranná show. Jenže mladý Seron v první zápase naprosto zdemoloval soupeře 4:0, na začátku druhého špílu zvýšil na rozdíl pěti branek a zdálo se být rozhodnuto.

Dalas se ale nevzdával. Postupně snižoval náskok soupeře a několik minut před koncem už to bylo jen o gól. Závěrečný tlak se však po kontrolovaném konci nekonal a Seron se tak mohl radovat z triumfu.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).