Přejít k hlavnímu obsahu

Češi v akci. Potvrdí MONSTEERR roli favorita a získá Twisten první výhru mezi Challengers?

20. 5. 2022 | 13:51 VALORANT Preview
První krok mezi elitou Ondřej „MONSTEERR“ Petrů zvládl. Úspěch ale může v neděli zopakovat a přiblížit se play-off. Karel „Twisten“ Ašenbrener naopak tento víkend potřebuje odčinit porážku, ale lehká práce ho se svými parťáky určitě nečeká. Jak vypadá rozpis zápasů pro druhý hrací týden?
MONSTEERR
MONSTEERR
Zdroj: Riot Games

Druhý týden EMEA Challengers 2 odšpuntují lídři skupiny B Team Liquid proti BBL Esports. Svá úvodní klání oba celky vyhrály, takže se můžeme těšit, co nám v tomto střetu předvedou. Následovat bude výzva pro OG LDN UTD v podobě sestavy Fnatic, která se po provedených změnách v prvním kole osvědčila.

Sobotní zápasy přinesou úžasnou podívanou, protože se utkají obhájci titulu z prvního splitu FunPlus Phoenix s titány z G2 Esports. Po nich se pokusí urvat první body Twisten se spoluhráči z BIG, jenže v cestě jim bude stát tým Guild Esports, který v úvodním zápase bravurně zvládl porazit M3 Champions.

V neděli nás čeká také klání celků Natus Vincere a právě M3 Champions, které prahnou po prvním vítězství sezóny. Celý druhý týden zakončí český talent MONSTEERR v barvách Acend, ale rozhodně to nebude mít jednoduché. Acend jde sice do zápasu jako favorit, ale FOKUS se prezentoval jako velmi nebezpečný tým.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.