Přejít k hlavnímu obsahu

Přijde Team Liquid o francouzskou legendu? Odchod se dle spekulací neprodleně blíží

20. 5. 2022 | 18:20 Counter-Strike 2 Spekulace
Major není ještě u konce a Team Liquid bude podle webu dexerto.com opět měnit hráče. Tým by měl opustit francouzský veterán shox, který se k celku připojil teprve koncem minulého roku. Týmu se nepodařilo naplnit očekávání a za odchodem údajně stojí i nepříjemnosti spojené s cestováním do Spojených států.
shox
shox
Zdroj: Dexerto

Team Liquid se do roku 2022 rozhodl vykročit s velkými změnami. Ve svém týmu přivítal francouzskou legendu Richarda „shox“ Papillona, který se ocitl na volné noze po tom, co se rozloučil s Vitality.

Kromě něj se ovšem rozhodli angažovat i staronového kapitána Nicka „nitr0“ Cannella s talentovaným sniperem Joshem „oSee“ Ohmem. Pocity a očekávání ze sestavy byly smíšené. To se nakonec odrazilo i na výsledcích.

Celku okolo hvězdy Jonathana „EliGE“ Jablonowskiho se podařilo úspěšně zdolat pouze pár kvalifikací, jinak turnaje opouštěli většinou jako jeden z posledních. Výjimkou není ani PGL Major Antwerp 2022, na kterém Liquid pokračovali ve svých nestabilních výkonech.

Shox se dost možná s Liquid rozloučí
Shox se dost možná s Liquid rozloučí
: PGL

Svou pouť v rámci Challenger stage započali hned dvěma porážkami a už to vypadalo, že to budou opět oni, kdo vypadne jako první.

Team Liquid se nakonec vzchopili. Díky třem výhrám v řadě se probojovali až do Legends stage. Zde se však díky zastoupení kvalitnějších týmu nitr0 a spol. balili hned po třech zápasech, když nestačili na celky Heroic, FURIA a Vitality.

Netrvalo dlouho a jen pár dní po vypadnutí to vypadá, že se Team Liquid ocitne pouze ve čtyřech hráčích. Dle spekulací by měl být na odchodu právě Francouz shox, který se od začátku angažmá nechal slyšet, že má někdy problémy s přechodem komunikace do angličtiny.

Tím pravým důvodem by měly být údajně nepříjemnosti spojené s cestování a pobytem ve Spojených státech. Podle všeho je tak velmi pravděpodobné, že PGL Major Antwerp 2022 je posledním turnaje, kdy jsme shoxe viděli hrát v barvách týmu Liquid.

Štítky: team liquid, shox
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.