Přejít k hlavnímu obsahu

Brawl Stars scéna? Kámen nezůstal na kameni! Letos zazáří nové tváře

21. 5. 2022 | 15:04 Brawl Stars Zajímavost
Brawl Stars scéna se od minulého roku změnila k nepoznání. Hráči si pečlivě vybrali své nové spoluhráče, aby i letos mohli zabojovat o titul mistra České republiky. Které nově vzniklé týmy k tomu mají nejblíže?
Samsung MČR v mobilních hrách 2022
Samsung MČR v mobilních hrách 2022
Zdroj: PLAYzone

Začneme týmem Inside Games. Loňská sestava mistrů České republiky se vydala pro tento rok různými směry. Salty se připojil k týmu Sampi.Tipsport, Koshar s Matou hájí spolu s Makabuem barvy týmu Enterprise. Wex pak figuruje v mixu Squeak, ve kterém mimo jiné hrají hráči z Necroraisers, konkrétně Ban a Redcree. U Necroraisers ještě zůstaneme, zbytek tohoto týmu, Janko s Pikou, se totiž spojil s hráčem Lama a společně se nedávno připojili k týmu Narcis

Nová sestava týmu Enterprise Esports
Nová sestava týmu Enterprise Esports
Foto: Enterprise Esports

Po dvou letech úspěšné reprezentace Pepis.Shopu se tento tým rozpadl, přičemž Vajdik hned po MČR přešel do Sampi.Tipsport spolu s Bubčou, který jim dělá manažera. Sampi je tedy kompletní, Kája, Vajdik a Salty jsou hráči, tvořící aktuální sestavu tohoto týmu. Kluci se nedávno rozloučili s taktéž dlouhodobým hráčem Kepem. Zakládající členové týmu Pepis.Shop, Red a Fofko, se spojili s týmem Ekovy a vytvořili tým Tadíkovi Knírači. Jak už název napovídá, tvůrcem týmu je Tadik, který s sebou přivedl ještě Rajče.

Nová sestava týmu Sampi.Tipsport
Nová sestava týmu Sampi.Tipsport
Zdroj: Sampi.Tipsport

Celek Hi na první MČR kvalifikaci triumfoval. Složen je z velice zkušených hráčů, jejichž jména můžete znát ze všelijakých turnajů, zejména pak z minulého MČR 2021. Lodon (nyní Xiaku) z týmu Sampi.Tipsport, Slayer z Gravity, Python z Glore a Zizik z Enterprise, tato známá jména momentálně reprezentují mix Hi. Můžeme od nich očekávat, že budou na MČR bojovat o přední příčky. Zbytek týmu Gravity, ze kterého Slayer odešel, zůstal pospolu a na turnajích je můžeme vidět hrát pod jménem F/A Had.

Jako poslední tu máme Attackers. Méně známá organizace složená z bývalé sestavy týmu Infactus Gaming, přesněji jde o hráče Foyer a I See, kteří k sobě vzali ještě Jolandu. Co spolu dokážou, nám určitě budou chtít ukázat na druhé MČR kvalifikaci, na kterou se registrovat můžete i vy!

"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi