Přejít k hlavnímu obsahu

Zpeněží SINNERS svůj klenot? NEOFRAG má na stole životní nabídku!

25. 5. 2022 | 09:40 Counter-Strike 2 Spekulace
Mysleli jste si, že po poslední vlně změn domácí vody utichnou? Nejspíše jste se spletli. Tentokrát to ale není kvůli pohybu mezi česko-slovenskými týmy. Hlavní hvězda týmu SINNERS má totiž podle zákulisních informací redakce PLAYzone.cz příležitost k životnímu přestupu.
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Adam „NEOFRAG“ Zouhar na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

V posledních dnech to v zákulisí domácí scény vře. Nebo spíše zatím bublá. Za oponou totiž koluje spekulace, že liberecká organizace SINNERS obdržela nabídku na jednoho ze svých hráčů. Absolutně nikdo nepochybuje, že by mělo jít o Adama „NEOFRAG“ Zouhara, o jehož služby už se v minulosti zajímali ENCE. Načasování dává velký smysl, před pár dny skončil Major a přestupový kolotoč ve světě může vypuknout.

Potvrzení o tom, že se v táboře hříšníků něco děje, přišlo z tréninkového serveru, jak je v dnešní době často zvykem. Dnes byl s týmem spatřen Michal „FABULOUSSS“ Gorecki, právě NEOFRAG mezi hvězdami chyběl. Nutně to ale nemusí znamenat, že je odchod hotový. Na důkladné rozmyšlení je potřeba čistá hlava.

Dá se říci, že bylo jen otázkou času, než hvězda domácí scény chytí laso ze zahraničí. Ještě překvapivější ale v tuto chvíli je jméno mladíka, který se místo Neofraga objevil na tréninkovém serveru. FABULOUSSS není hráč prvního, ani druhého, ale možná až třetího sledu domácí scény. Online Vision Gaming, BloodyDevils, DEFEATERS a v posledních dnech Team NARCIS – tak zní výčet působišť talentovaného střelce.

Nabízí se také varianta, že SINNERS mají vyhlédnutých více hráčů, které si potažmo chtějí otestovat, což je především u nevyzkoušeného mladíka z druhé ligy skoro až nutností. Plánem A je třeba někdo úplně jiný.

Poté, co Sampi.Tipsport ulovili Matúše „matys“ Šimka, který se herním stylem Neofragovi podobá, se nabízí především jedno zvučné jméno – Filip „AJTT“ Dolenský. O jeho kvalitách a herní inteligenci mluvili hříšníci už v prvním roce existence, kdy šlo o jednoho z nejlepších hráčů mimo liberecký tým. Dnes je na lavičce v Entropiq Prague a zdá se tak, že by jeho angažování nemohlo mít lepší načasování.

U dvacetiletého hráče záleží na tom, jak je to s jeho herní pauzou a jaké s ním má pražská organizace plány, jestli o jeho odchodu je vůbec ochotna vyjednávat. Pokud by však byl za libovolnou sumu dostupný, zdá se až nelogické, že by o něj SINNERS neprojevili zájem a rozhodli se raději dobrovolně vstoupit do nejistých vod. Podepsat „zelenáče“, se kterým budou mít měsíce práce, než se dostanou zpět do starých kolejích.

Tipsport CS:GO Online se kvapem blíží, proto se veřejnost možná již brzy dozví, jak to skutečně je.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.