Přejít k hlavnímu obsahu

Zpátky na pouhý týden! Rail Gun a Recon Scanner se vrací do hry i s výzvami

25. 5. 2022 | 10:26 Fortnite Update hry
Do hry přišel nejnovější hotfix, který přináší dvě nové zbraně pro další divoký týden. V něm se nám vracejí různé staré zbraně. Někteří hráči dřívějších kapitol si jistě budou na Rail Gun a Recon Scanner pamatovat. Jejich tvůrci jsou IO, kteří se vydávali za dobráky, aby se vypořádali s mimozemským útokem.
Rail Gun a Recon Scanner
Rail Gun a Recon Scanner
Zdroj: Epic Games

Druhý divoký týden s názvem Rail Gun Recon Week byl právě spuštěn. Rail Gun a Recon Scanner jsou zpět ve hře, ale budou k mání jen na týden. Tyto dvě zbraně byly dříve vytvořeny Imagined Order, ale lze je nalézt ve standardní kořisti. Lze je najít na zemi, z běžných truhel a IO truhel. Nelze je však zakoupit v automatu ani nalézt v Supply Drop. Nejlepší místo, kde je hledat, je pravděpodobně v IO truhlách. Jsou to koneckonců jejich zbraně, pravděpodobnost jejich  výskytu je tak vysoká. Do hry přicházejí pouze ve vzácných, epických a legendárních raritách. 

Rail Gun má násobitel headshotu 2x, způsobí 500-550 poškození strukturám a může také prorazit jednu strukturu. Obvykle dává 89 damage do těla a může zničit zdi. 
 

Recon Scanner
Recon Scanner
Zdroj: Epic Games

Recon Scanner nezpůsobuje velké poškození, ale je velmi užitečnou zbraní zvláště nyní, když už není ve hře shakedown. Jedná se o granátomet, který vystřelí skenovací projektil. Tento projektil označí všechny truhly a protivníky (včetně zvířat). Pole zůstane aktivní po dobu 15 sekund, než zmizí. Projektily také způsobují poškození hráče a struktury, ale velmi nízké.

Stejně jako u všech divokých týdnů, i zde jsou výzvy související s novými zbraněmi. Minulý týden byly výzvy se zbraněmi Sideways. Pro tento týden musíte splnit následující úkoly:

  • Dejte damage protivníkům pomocí Rail Gun (500/2500/10000)
  • Označte nepřátele pomocí Recon Scanneru (5/25/100)
  • Dejte headshot s Rail Gun
  • Dejte damage z 50 metrů nebo více pomocí Rail Gun
  • Dejte damage protivníkovi do 30 sekund od jeho skenování
  • Zasáhněte protivníka skenovacím granátem
  • Najděte Recon Scanner a Rail Gun v jednom zápase

Tyto výzvy, stejně jako nové zbraně, hráčům poskytnou trochu rozptýlení před koncem sezóny a někomu ještě tolik potřebné XP pro dosažení levelu 200, vedoucí k úplnému dokončení celého battle passu.
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.