Přejít k hlavnímu obsahu

Další změna u Entropiq Prague. Tým bude testovat bývalého hráče eSuby a Sampi

24. 5. 2022 | 17:55 Counter-Strike 2 Přestup
Některé týmy z domácí špičky ustálily své sestavy, jiné stále hledají. Před Tipsport CS:GO Online není stoprocentně jasno ani v Entropiq Prague, kde po příchodu dvou zahraničních hráčů a trenéra budou pro změnu zkoušet ještě jiného českého střelce.
Matěj „twist“ Petráš na Tipsport CS:GO Bratislava
Matěj „twist“ Petráš na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

V pondělí večer Entropiq Prague oficiálně přivítali João „horvy“ Horvatha, brazilského trenéra, který si jako hráč zahrál po boku mnoha známých jmen (více v představení). Spolu s příchodem Michaela „sesL“ Higatzbergera a Jonase „j1NZO“ Jalowského to vypadalo, že tým se ustálí a pokusí se z aktuálního složení vymáčknout maximum. Stoprocentní spokojenost ale zřejmě nepanuje a testovat se bude další možnost.

Na svých sociálních sítích tým před dnešním oficiálním zápasem uvedl, že tento týden bude při vystoupení v ESEA lize zkoušet další posilu. Matěj „twist“ Petráš nastoupí namísto Simona „KWERTZZ“ Horáka.

Bronzový medailista z MČR 2021 s eSubou v letošním roce reprezentoval Sampi.Tipsport, jejichž sestava byla ale propuštěna po utvoření nového supertýmu v čele s Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem. Spolu s ostatními hráči je aktuálně bez angažmá a rád by tak navázal na Martina „zur1s“ Slámu, který si už nový domov našel. Právě o něm se přitom údajně uvažovalo v Entropiq Prague, než přišel rakouský sniper sesL.

Premiéru v novém dresu si twist zažije hned po oznámení o testování nové alternativní soupisky a rolí v týmu. Zápas proti VELOX můžete sledovat na Twitch kanále Entropiqu, stejně jako další vystoupení, které je na programu tento pátek. Uvidíme, zdali půjde o pokus, nebo se twist v sestavě skutečně zabydlí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.