Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá kvalifikace je za námi! Koho uvidíme na měsíčním finále?

24. 5. 2022 | 20:51 Brawl Stars Reportáž
První letošní měsíční finále je za rohem a my už známe všechny postupující! Kdo doplní nejlepší čtyřku týmů z minulé kvalifikace?
Výsledky druhé kvalifikace
Výsledky druhé kvalifikace
Zdroj: PLAYzone

V pondělí proběhla druhá MČR kvalifikace, 21 týmů se snažilo vybojovat postup na měsíční finále. Místo bylo ale jen pro čtyři nejlepší, mezi které se dostala i nová jména.

V prvním kole jsme se nedočkali mnoha překvapení, s žádným favorizovaným týmem jsme se tak loučit nemuseli. I druhé kolo probíhalo podle očekávání a papírových výhod jednotlivých týmů. I když by to znělo lépe obráceně, dle očekávání Squeak porazil celek Mat a Patláci, Narcis zase F/A Spi. Attackers a Enterprise prošli také bez problému. Hráči tak napjatě čekali na čtvrtfinálové zápasy, kde už šlo o hodně. Prohra by totiž znamenala konec jejich cesty turnajem a zmařenou šanci kvalifikovat se na měsíční finále. 

Čtvrtfinále tedy začalo, nejzajímavějším zápasem byl Narcis proti mixu Squeak. Oba týmy do boje daly vše, ale Squeak nakonec na hráče z Narcisu nestačil, prohrál s poměrem 2:0 a z turnaje tak vypadává. Attackers si postup zajistili výhrou nad Team Drape, to samé pak dokázal i favorit spodní části pavouka Enterprise, díky porážce týmu Power Touch. Fate Mystic, nováček na naší scéně, si odnesl výhru nad Team Magic a my se tak můžeme těšit, co nám příští týden předvedou na měsíčním finále proti těm nejlepším týmům, které na tuzemské scéně máme.

V semifinále, které rozhodovalo o pořadí postupujících týmů, se lépe dařilo Attackers, a tak porazili Narcis 2:0. Enterprise nezaváhali a Fate Mystic s přehledem porazili také s čistým štítem 2:0. Finále se ale už bohužel neodehrálo, Attackers přenechalo svým protivníkům Free Win, takže vítězem druhé kvalifikace se stává tým Enterprise Esports.

Harmonogram kvalifikací na MČR Mobile v Brawl Stars:
Pondělí 16. května1. otevřená kvalifikace
Pondělí 23. května2. otevřená kvalifikace
Pondělí 30. květnaMěsíční finále
Štítky: MČR, Brawl Stars
"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi