Přejít k hlavnímu obsahu

Šance pro Entropiq získat první body! Enterprise čeká lídr tabulky Hitch

25. 5. 2022 | 14:20 VALORANT Preview
Po dvou týdnech VRL East Surge se čeští hráči drží jak na předních příčkách, tak na těch posledních. Další boje jsou pro všechny stěžejní: rozhodne se o průběžném prvním místě a zároveň o tom, jaký tým zůstane jako jediný bez výhry.
SHOUTy a Minny
SHOUTy a Minny
Zdroj: Riot Games

Sestava Enterprise se vrhne v úvodním zápase na slovinskou organizaci Diamant Esports, která zažila krušné poslední zápasy. Češi jdou do tohoto duelu jako favorité, ale rozhodně soupeře podceňovat nebudou. Dále naváže Zero Tenacity proti Anorthosis Famagusta Esports, které odděluje pouze nepatrný rozdíl v počtu vyhraných kol.

První pozici bude následně muset obhajovat Martin „Hitch“ Srp v dresu NOM eSports proti TENSTAR, kteří se každým zápasem zlepšují. Úvodní herní den zakončí Entropiq v důležitém duelu proti Anonymo Esports. Oba celky jsou jediné, které si doposud nepřipsaly žádnou výhru, i když k tomu měly dost blízko. Poslední místo na konci sezóny znamená sestup bez možnosti baráže.

Anonymo startuje hned další den proti Diamant a po nich se utká Anorthosis s TENSTAR. Zbytek dne bude v česko-polské režii, počínaje kláním Entropiq a Zero Tenacity. Zlatý hřeb celého týdne bude ale závěrečné utkání lídrů z NOM proti na paty jim šlapajícím Enterprise. Zatím dva nejúspěšnější celky tabulky si to rozdají o průběžné vedení. Dokáže česká sestava připravit svého krajana a jeho polské spoluhráče o dosavadní čistý štít?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.