Přejít k hlavnímu obsahu

Apex Legends Mobile vyšel teprve před pár dny, TSM už stihli ulovit hvězdného hráče

25. 5. 2022 | 16:21 Apex Legends Gaming
Mobilní verze střílečky Apex Legends dorazila do obchodů a lidé si jí mohou stáhnout už více než týden. Část své soupisky oznamuje jako první i legendární organizace TSM, pod níž nastupuje známý hráč mobilních her Sonho.
Apex Legends Mobile
Apex Legends Mobile
Zdroj: Respawn Entertaiment

Esportová organizace TSM má své týmy snad na všechno. Jejich hráči hrají League of Legends, PUBG Mobile nebo Apex Legends. Právě Apex Legends před více než týdnem obdržel svou mobilní verzi jednoduše nazvanou Apex Legends Mobile. TSM tak neváhali a bleskurychle oznámili prvního hráče týmu, který bude soutěžit v mobilním Apexu.

Není jím nikdo jiný, než Alexandre „Sonho“ Luis Mostovoi, jeden z nejlepších hráčů mobilních her. Nedávno se stal úplně prvním člověkem s rankem Predator (nejvyšší hodnocená divize ve hře) kde jinde, než v Apexu. Přesto, že je hra novinkou, Sonho je už veteránem. Umístil se jako první v turnaji o 100 000 dolarů v Call of Duty: Mobile a než podepsal smlouvu s TSM, působil jako tvůrce obsahu v Team Singularity pro Dead by Daylight Mobile a CoD: Mobile.

Přesto, že momentálně v Apexu není žádný esportový ekosystém, v minulosti nalezneme spousty mobilních stříleček, které byly schopné vybudovat si velkou esportovou základnu samy. Podobně by tomu tak mohlo být i v tomto případě.

Hrajete Apex Legends Mobile?

Ano
0% (0 hlasů)
Ne
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 0
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.