Přejít k hlavnímu obsahu

To tu ještě nebylo! Neymar oslavil gól imitací střelby mířené na CS:GO tým FURIA

29. 5. 2022 | 11:36 Counter-Strike 2 Zajímavost
Brazilský fotbalista Neymar přišel s další originální oslavou. Svůj vstřelený gól věnoval hráčům a kamarádům z CS:GO týmu FURIA tím, že pomocí rohového praporku předstíral výstřel z AWP. Stane se tato oslava tradicí?
Neymar Jr
Neymar Jr
Zdroj: Ligue 1 Uber Eats Official

Neymar patří už řadu let mezi nejlepší fotbalisty planety. Brazilec momentálně nastupuje v barvách týmu Paris Saint-Germain FC, kde se mu splnil sen zase hrát po boku Lionela Messiho. Oba dva ovšem zastiňuje obrovsky talentovaný Kylian Mbappé, a tak se nestává příliš často, že by Neymar zářil tak jako kdysi.

Kromě fotbalu si však Neymar rád najde čas i na své koníčky. Tím hlavním se pro brazilskou hvězdu stal již před několika lety Counter-Strike, který jednu dobu streamoval i na Twitchi. Není taky tajemstvím, že se zná s většinou předních hráčů brazilské scény a jejich zápasy pravidelně sleduje a podporuje je. Při jednom showmatchi měl dokonce příležitost usmrtit nožem tehdy nejlepšího hráče světa ZywOo.

Na poslední zápas letošní sezóny si do svatostánku Park Princů pozval hráče a své kamarády z CS:GO týmu FURIA, pro které si Neymar přichystal parádní překvapení. Po úspěšně vstřeleném gólu totiž okamžitě běžel k rohovému praporku, který vytáhl ze svého důlku. Ten si následně chytil do rukou způsobem, jakým se drží proslulé AWP, poklekl a zamířil přímo na reprezentanty brazilského celku. Tomu říkáme pozdrav.

Není to přitom poprvé, co se při fotbalovém zápase předvedl s podobnou oslavou. Přímo na Mistrovství světa před čtyřmi lety například předvedl hozený flashbang, na nějž se spoluhráči reagovali takzvaným flashbang dancem. Counter-Strike je v Brazílii vysoce oblíbený a i reprezentanti spolu často hrávají.

Štítky: Neymar
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.