Přejít k hlavnímu obsahu

Při sázení prohrál 2 miliony dolarů, pro streamera xQc to jsou drobné

30. 5. 2022 | 08:31 Twitch
To, že sázení není bezpečnou aktivitou, ví skoro každý. Lidé, kteří jsou na automatech závislí, jsou schopní vsadit své úspory, domy, auta a další věci. Pak je tu řada lidí, jichž se naopak ani prohra nedotkne. Mezi ně se řadí i streamer xQc. Tomu nikterak neublížila prohra dvou milionů dolarů.
xQc
xQc
Zdroj: Twitch.tv/XQCOW

Félix Lengyel alias xQc je na Twitchi velmi známou osobností. Jedná se jednoho z nejsledovanějších streamerů na platformě. Dokonce tak sledovaného, že si může dovolit odmítnout nabídku za milion dolarů. Jeho příjmy plynou z darů, spoluprací, odběratelů a dalších věcí. Občas se mu povede najít i vzácný herní předmět. Ne každý den je ale posvícení.

Právě jeden z ne zrovna nejlepších dnů v poslední době zažil nedávno. Vrátil se totiž k sázení a automatům, nejen na Twitchi, což velká část jeho fanoušků i odpůrců kritizovala. 26. května streamoval se svým kolegou s přezdívkou Greedgodx a zavtipkoval, že prohrál  kvůli sázení „dva“. Když tak jeho kolega odvětil, že dva dolary nejsou strašné a Felix by měl přidat, nestačil se divit, jaké dva streamer myslel. Neměl totiž na mysli dva dolary, dvě stovky nebo dva tisíce, ale 2 miliony dolarů za jeden jediný den!

Streamerův návrat k sázení vyvolal vlnu nevole, až ho někteří jeho kolegové museli bránit. Přestože peníze neprohrál na streamu, za jediný den prohrát 46 milionů korun je docela výkon. I tak se ale jistě shodneme, že pro někoho, kdo má tak obrovské finanční prostředky, jako má právě Felix, jsou dva miliony jsou drobné.

Se streamerem Trainwreckem si ale stejně nezadá

Zdroj: dexerto.com
Štítky: xQc, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.