Přejít k hlavnímu obsahu

Baví tě League of Legends a chceš se zlepšit? Esportový kemp je tu právě pro tebe

29. 5. 2022 | 15:00 Counter-Strike 2 Lifestyle
Česká herní organizace Inside Games se rozhodla uspořádat esportový kemp pro mladé milovníky League of Legends, kteří by chtěli pozvednout svoji herní úroveň, nebo jen třeba poznat další hráče. Celý kemp trvá pět dní a proběhne v Magenta Experience Center.
Esport Camp
Esport Camp
Zdroj: Inside Games

Jedinečné vzdělávací centrum Magenta Experience Center nabídne mladým hráčům League of Legends ideální prostředí na unikátní zážitek. Celý esportový kemp povede trenér Inside Games Lukáš „Stealshot“ Hlavatý a pod jeho taktovkou si může každý užít krásných pět dní plných zlepšování skillu.

V prostorách na pražském Pankráci se v jednotlivých segmentech bude trenér a účastníci kempu zaměřovat na různé stránky esportu. Není proto vůbec důležité, jestli se na příměstský kemp přihlásí Gold nebo Diamond hráč. Pro účastníky starší 12 let je však doporučené mít počáteční rank alespoň Gold IV.

Celkově se kempu v termínu 4. až 8. července zúčastní 10 hráčů, aby trenér mohl věnovat dostatek pozornosti naprosto všem. Vše započne správným nastavením hry a herního místa, kromě samotného hraní přijde fyzická i psychická příprava a po pátém dni by každý měl kemp opouštět jako lepší hráč. Vše bude zakončeno 1v1 turnajem, kde každý může zúročit, co se během uplynulých dní naučil.

Kompletní informace o esport kempu v režii Inside Games můžete najít na oficiálních stránkách.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.