Přejít k hlavnímu obsahu

inteRaction.Sennheiser jede dobýt svět

Je to už pár let, kdy byly položeny základní kameny klubu inteRaction. V té době nikdo ani nepomyslel do jakých rozměrů se rozvine tento klub a celý progaming u nás v naší malé zemi. Jen hrstka odvážných v té době hádala, že se české týmy budou moci účastnit největších zahraničních turnajů. Jako vůbec první klub, který vydal svou sekci do zahraničí byl klub nEophyte, který nastartoval tento trend, jehož sekce se rok od roku zúčastňují zahraničních akcí. V tomto rozvoji pokračoval i neméně známý klub eSuba, který se rovněž, nyní už velice aktivně, zúčastňuje těchto populárních turnajů. Tyto cesty znamenají hlavně silný růst české scény a rozvoj českého progamingu. Nyní se může nadepsat název nové kapitoly českého progamingu a psát nová historie, jelikož mezi tuto elitu se nyní zařadí i další česká gigant, klub inteRaction.Sennheiser, který poprvé v historii má možnost vyslat svou vlastní sekci na velký zahraniční turnaj. Onou vyvolenou sekcí se stává velmi populární a zkoušená inteRaction.W3: DotA, která se podívá do Francie na největší francouzskou lan s názvem Miage Lan 2008.
Výchozí obrázek
Je to už pár let, kdy byly položeny základní kameny klubu inteRaction. V té době nikdo ani nepomyslel do jakých rozměrů se rozvine tento klub a celý progaming u nás v naší malé zemi. Jen hrstka odvážných v té době hádala, že se české týmy budou moci účastnit největších zahraničních turnajů.

Jako vůbec první klub, který vydal svou sekci do zahraničí byl klub nEophyte, který nastartoval tento trend, jehož sekce se rok od roku zúčastňují zahraničních akcí. V tomto rozvoji pokračoval i neméně známý klub eSuba, který se rovněž, nyní už velice aktivně, zúčastňuje těchto populárních turnajů. Tyto cesty znamenají hlavně silný růst české scény a rozvoj českého progamingu. Nyní se může nadepsat název nové kapitoly českého progamingu a psát nová historie, jelikož mezi tuto elitu se nyní zařadí i další česká gigant, klub inteRaction.Sennheiser, který poprvé v historii má možnost vyslat svou vlastní sekci na velký zahraniční turnaj. Onou vyvolenou sekcí se stává velmi populární a zkoušená inteRaction.W3: DotA, která se podívá do Francie na největší francouzskou lan s názvem Miage Lan 2008.

Klub inteRaction vyšle do Francie 6-ti členný tým, který nebude obsahovat hráče Iacka, který dobrovolně odešel s této sestavy ještě před tímto turnajem.

inteRaction.W3: DotA team:

 Lukáš "nEKro" Nízký
 Ladislav "Xali" Lipták
 Peter "tipek" Lacko
 Marek "zax" Pavelka
 Michal "Tulex" Zima

Spolu s týmem jede i jejich osobní manager Jan "MoQwai" Adámek, který pro vás bude přinášet na webu klubu inteRaction živou reportáž s mnoha fotkami a žhavými výsledky.

Všichni se těšte na pátek a celý víkend, kdy bude iR DotA tým bojovat o co nejlepší umístění na Miage LAN 2008!