Přejít k hlavnímu obsahu

Nejedeš do Frankfurtu? Sleduj další Oktagon ve Vodafone PLAYzone Areně!

1. 6. 2022 | 20:35 Aréna
Historický Oktagon 33 v německém Frankfurtu budete moci sledovat živě ve Vodafone PLAYzone Areně. Hlavním zápasem je souboj hvězd: Ivan Buchinger vs. Losene Keita. Celá akce začíná v 18:00. Během turnaje mohou návštěvníci využít baru s perfektním občerstvením, stejně tak budou k dispozici i herní konzole, počítače či virtuální realita.
Oktagon 33
Oktagon 33
Zdroj: Oktagon (s povolením)

Na tenhle souboj se těší snad celá domácí scéna. Kdo sleduje bojové sporty, nenechá si zápas Buchinger vs. Keita ujít. Legenda a šampion dvou váhových kategorií proti belgické mašině. „Jsem neporazitelný! Dejte mi do klece Ivana Buchingera,“ hlásí Keita. Jeho přání bylo vyhověno.

Zároveň se střetnou také kapitáni nové OKTAGON Výzvy. Chybět nebude nejznámější a nejzkušenější německý zápasník všech dob, držitel čtrnácti titulů šampiona evropských organizací - Terminátor „T800“ Stephan Pütz.  Proti němu se postaví borec s téměř 50 MMA zápasy a 23 ukončeními před limitem Martin Zawada.

Turnaj se neobejde bez nejznámějšího českého zápasníka Karlose „Terminátor“ Vémoly, který se po vleklém zranění konečně vrací do klece.

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači se můžeš naladit na zápasy Oktagonu. Možností, co si zahrát, je ale spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Fanoušci Oktagonu během poslední akce ve VPA
Fanoušci Oktagonu během poslední akce ve VPA
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).