Přejít k hlavnímu obsahu

Jak natankovat Mecha? Poslední úkoly sezóny jsou tu

2. 6. 2022 | 17:41 Fortnite Tutorial
Každý týden jsou do hry přidávány úkoly Resistance, což je novinka této sezóny. Jeden z nejaktuálnějších úkolů vyžaduje, abyste si posbírali do batohu palivové články poblíž Command Cavern. Jedná se o poslední pokus o nastartování Mecha a poražení Imagined Order.
Palivové články
Palivové články
Zdroj: Epic Games

Vzhledem k tomu, že do konce sezóny zbývá jen pár dní, protože 4. června ve 22 hodin se bude konat Collision Live Event, je nejvyšší čas se pustit do posledního úkolu. Následně se očekává i dlouhý výpadek serverů, než začne nová kapitola. Hráči tak mají čas jen do 4. června na to, aby získali všechny odměny z battle passu této sezóny.

Jeden z úkolů tohoto týdne vyžaduje, abyste vybavili batoh a posbírali palivové články poblíž Command Cavern a poté jej vrátili alespoň z poloviny plný. Jako každý týden mají hráči za úkol vytvořit uplink zařízení, než obdrží svůj hlavní úkol. Ani tento týden tomu není jinak. Hráči budou muset nejprve vytvořit uplink zařízení na Rocky Reels nebo The Daily Bugle. Poté budou moci aktivovat maják na Tilted Towers nebo Coney Crossroads. Tím se odemkne výzva vybavit batoh, který je přímo před uplinkem a sbírat palivové články poblíž Command Cavern. 
 

Nejrychlejším způsobem, jak dokončit tuto výzvu, je zamířit do Seven Outpost V, západně od Command Cavern, a sebrat batoh zpoza hlavní budovy. Té, která má uvnitř trezor. Jakmile to uděláte, zamiřte směrem k mostu, který vede přes řeku, severozápadně od vaší aktuální polohy. Na severní straně tohoto mostu je malá IO budova s počítačem uvnitř. Uvnitř této budovy najdete palivový článek. I když váš batoh v tuto chvíli nebude zcela plný, mělo by to stačit, abyste se dostali zpět do Seven Outpost V, pokud tedy zamíříte přímo tam.

V této budově najdete palivový článek
V této budově najdete palivový článek
Foto: Epic Games

Nevracejte se však do hlavní budovy. Hledejte předmět, který vypadá jako kufřík na podlaze podél cesty k Seven Outpost V. Měl by být vedle sudů. Toto je váš výchozí bod. Přistupte k němu, odevzdejte a máte hotovo! Ve článcích, které sbíráte, při pohybu ubývá palivo. S touto metodou jste jen malou vzdálenost od místa vyzvednutí, takže byste měli mít dostatek času.

Zde odevzdejte palivové články
Zde odevzdejte palivové články
Foto: Epic games

Pokud se z jakéhokoli důvodu nemůžete dostat zpět na Seven Outpost V pouze s jedním palivovým článkem, pak možná budete muset hledat další v Command Cavern. V okolí je palivových článků ukryto značné množství.

Štítky: Fortnite výzvy
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.