Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq, SINNERS nebo eSuba. Kdo nastoupí na Prague Champs? Uzavřená kvalifikace začíná v sobotu

3. 6. 2022 | 17:30 League of Legends Turnaj
Největší tuzemský turnaj v League of Legends má před sebou obrovsky důležitou uzavřenou kvalifikaci. Čtyři týmy z otevřené kvalifikace vyzvou ty nejlepší domácí mančafty o místo na hlavním eventu Prague Champs. Kdo si v O2 Universu zahraje o celkový prize pool 200 000 Kč?
Prague Champs
Prague Champs
Zdroj: Prague Champs

Nejlepší osmička Prague Champs se rozdělila do čtyř dvojic, ze kterých vzejde čtveřice celků, jež se 18.-19. června představí divákům na pražské akci. Už samotná uzavřená kvalifikace ale bude stát za to. 

Jako první si svého soupeře vybral nejlepší amatérský tým NDGU (nově pod organizací HEET). Volba padla na SINNERS. Následovala eSuba Academy, který si v top 8 zahraje proti profesionální pětici své organizace eSuby

Třetí Brute si jako svého soka zvolili Dynamo Eclot. Na Inaequalis tak zbyl největší favorit Entropiq

Všechny zápasy se odehrají systémem BO5. Kdo prohraje, končí. Žádný lower bracket, týmy si nesmí dovolit zaváhání.

Harmonogram uzavřené kvalifikace Prague Champs
Sobota 4. června
18:00Inaequalis:Entropiq
Neděle 5. června
18:00HEET:SINNERS
Sobota 11. června
18:00eSuba Academy:eSuba
Neděle 12. června
18:00Brute:Dynamo Eclot

Nemůže pochopitelně chybět živé vysílání uzavřené kvalifikace Prague Champs na streamu oblíbeného Petra „Xnapy“ Jiráka. Ten diváky provede všemi čtyřmi zápasy. 

Hlavního eventu Prague Champs v O2 universu se můžeš zúčastnit i ty. Vstupenky jsou k dostání v síti Tickermaster. A pokud máš nebo si pořídíš speciální fanouškovskou League of Legends kartu od Komerční banky, dostaneš 30 % slevu na vstup. Více na kb.cz/lol

Všechny důležité informace ohledně turnaje Prague Champs najdeš na oficiální webové stránce

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).