Přejít k hlavnímu obsahu

iR . CSS v novém světle

1. 3. 2008 | 12:52 Counter Strike: Source
Český herní klub inteRaction se od včerejšího dne může pyšnit dvěma přírustky a to v podaní Call of Duty 4 týmu, s kterým Vás Fotstar již včera seznámil a sekce Counter Strike : Source. Mnoho z Vás jistě ví, kdo barvy iR nyní hájí, ale pro ty nezasvědcené je zde tento článek. Růžově dlážděná cestička české organizace inteRaction právě začíná. Vedení svou cílevědomostí a sebevědomím chce pozvednout úroveň našeho klubu o několik rázných stupínku výš k pomyslné špici progamingového Mount Everestu. Cesta, leč trochu trnitá a pro vedení nesmírně těžká, dovedla multiklan k nynější podobě, ze které sálá sebevědomí a odhodlání dostat se až na samotný vrchol po bok nejvýraznějších českých organizací.
Výchozí obrázek

Český herní klub inteRaction se od včerejšího dne může pyšnit dvěma přírustky a to v podaní Call of Duty 4 týmu, s kterým Vás Fotstar již včera seznámil a sekce Counter Strike : Source. Mnoho z Vás jistě ví, kdo barvy iR nyní hájí, ale pro ty nezasvědcené je zde tento článek.

 Růžově dlážděná cestička české organizace inteRaction právě začíná. Vedení svou cílevědomostí a sebevědomím chce pozvednout úroveň našeho klubu o několik rázných stupínku výš k pomyslné špici progamingového Mount Everestu. Cesta, leč trochu trnitá a pro vedení nesmírně těžká, dovedla multiklan k nynější podobě, ze které sálá sebevědomí a odhodlání dostat se až na samotný vrchol po bok nejvýraznějších českých organizací.

Takhle hezky se kluci z iR rozepsali a já Vám teď prozradím,  kdo že to přestoupil do klubu inteRaction. Jedná se také o bývalou sekci Necroraisers, jako tomu bylo v souvislosti s celkem COD4. Hlavní sponzor této sekce nedodržel co měl a kluci se tak stali volnými a jejich smlouvy neplatnými. Jen nepatrnou dobu hrál tento tým pod prozatimním názvem ordek gaming, ale to jistě víte z novinky, která se zde nedávno objevila. Hlavní podmínkou k přestupu do inteRaction klubu bylo proplácení zahraničních LAN akcí, na které se tento tým chystá v budoucnu  vypravit. To, že si kluci cizinu zaslouží dokazují dosažené úspěchy, které budete moci zanedlouho shlédnout. Nyní se podíváme, jak se k celé věci staví jeden ze členů nového týmu Radim Madarász :

"Po odchodu z NR jsme se snažili najít nějaký multiklan, pod kterým bychom mohli hrát.Dostali jsme nabídky od pár českých týmů a nejvíce se nám zamlouvala nabídka inteRaction. Doufáme, že spojením našeho css týmu s multiklanem iR bude vzájemně prospěšné :-) a děkujeme klanu inteRaction za důvěru. V následujici sezóne uděláme vše proto, aby jméno inteRaction proniklo mezi ty nejlepši v CS:Source, jak v Čechách, tak na evropské scene."

Dosavadní úspěchy :

1. místo CAL Euro Open
1. místo UG CREATIVE Rapid cup

2. místo ClanBase OpenCup: 1st Division Premier League
2. místo LAN finále CREATIVE liga
2. místo AMD UGT LAN

3. místo UG MAN Creations Cup #2
3. místo UG MAN Creations Cup


          Sestava inteRaction . CSS :

Michal Majkl_GO Míka
Martin bobecek Brožovič
Martin nub1um Lelek
Radim Maddy Madarász
Martin tv1stEr  Dráha

 

Hodně štěstí chalani :)