Přejít k hlavnímu obsahu

Důležitý týden pro české hráče. Twisten má poslední šanci na play-off, Monsteerra čekají G2

3. 6. 2022 | 11:10 VALORANT Preview
Čtvrtý, a tedy předposlední týden skupinové fáze elitní evropské soutěže právě začíná a před námi jsou zápasy, které by vám neměly uniknout. Pro některé týmy to je buď a nebo, poslední šance zabojovat o Masters. Oba české hráče čeká obtížný soupeř, ale jsou plně připravení dokázat své kvality.
Twisten
Twisten
Zdroj: BIG

Tento týden započne hned bangerem, protože se proti sobě postaví Acend a G2 Esports. Dva ctižádostivé celky, které si dělají zálusk na další cenný skalp. Fialové barvy bude hájit Ondřej „MONSTEERR“ Petrů, jenž bude chtít zabránit sousedům v tabulce si připsat důležité body. Spravit chuť si určitě bude chtít Team Liquid, který minulý týden poprvé v druhé části sezóny zaváhal, takže Natus Vincere se mají na co připravovat.

Poslední šanci zabojovat o Masters má Karel „Twisten“ Ašenbrener. V cestě jeho tým budou rozjetí M3 Champions. Pro BIG je to ale poslední možnost, jak si prorazit cestu do play-off, takže je určitě nebudeme předem odepisovat. První výhru si minulý týden připsal celek OG LDN UTD, ale pravá výzva jej čeká až teď, protože se shledají s obhájci titulu FunPlus Phoenix.

Závěr týdne bude patřit neporazitelným týmům. BBL Esports nejprve vyzvou dosud dominantní sestavu Guild Esports a týden zakončí Fnatic s famózní formou, na které čeká FOKUS. Zvraty se přece jen přihodit můžou a to by ještě patřičně zamotalo se šancemi ostatních celků na vstupenky na Masters.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.