Přejít k hlavnímu obsahu

Ztratit 1 500 odběratelů kvůli způsobu konzumace pizzy? I takové věci se dějí

5. 6. 2022 | 08:43 YouTube
Bývalý Twitch streamer a nynější bavič na YouTube. Tak by se dal popsat tvůrce Ludwig, který dosáhl na hranici 3 000 000 odběratelů. Svému milníku se ale na chvíli vzdálil. Řekl totiž, že pizzu jí výhradně příbory, což namíchlo celý jeho chat.
Ludwig
Ludwig
Zdroj: Youtube.com/Ludwig

Ludwig „Ludwig“ Ahgren je na internetu známou osobností. Díky subathonu, který uspořádal minulý rok, dosáhl na příčku tvůrce s nejvyšším počtem odběratelů na Twitchi. O pár měsíců později se ale stejně přesunul na YouTube, kde vysílá dodnes a je stále úspěšný, o čemž vypovídá i počet jeho odběratelů – v momentální chvíli 3 miliony! Přesto, že pouhé tři dny poté, co přešel na YouTube dostal ban, rychle se z něj stal jeden z  nejvíce odebíraných tvůrců.

I tak velcí tvůrci ale dělají chyby. Ludwigovou největší bylo v poslední době prohlášení, že pizzu nejí rukama, ale nožem a vidličkou.

 

Myslím si, že „pizza s kovem" prostě chutná lépe. Dodává tomu takový tvrdší nádech,
prohlásil Ludwig.

To se jeho odběratelům samozřejmě nelíbilo, a tak masivně začali své odběry odhlašovat a jak streamerovi ukazoval SocialBlade, najednou ztratil 1 500 odběrů. Ludwig si náhlého pádu všiml a celou situaci chtěl zachránit. Prohlásil tak, že jsou velmi blízko ke třem milionům odběrů a nyní už příbory samozřejmě nepoužívá a jí pizzu normálně. Jeho diváci mu samozřejmě nevěřili a požadovali, aby si objednal pizzu a snědl jí pomocí rukou. Jejich požadavek nakonec splnil a pizzu si objednal.

Náhlý pád mu ale samozřejmě v dlouhodobém měřítku nijak neublížil. V době psaní článku totiž dosáhl na přesnou hranici 3 000 000 odběratelů a překonal tak svůj dosavadní milník.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Youtube, Ludwig
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.