Přejít k hlavnímu obsahu

Do Inside Games se vrací známé tváře. Doplní je bulharské duo

5. 6. 2022 | 18:30 League of Legends Přestup
Zítřkem startuje letní split Hitpoint Masters a Inside Games oficiálně vítá nové hráče. Někteří se vrací po čase stráveném v jiných organizacích, další se teprve na české stagi představí. Kdo tedy bude v nové sestavě čelit soupeřům?
Nová sestava Inside Games
Nová sestava Inside Games
Zdroj: Inside Games

Na jaře se Inside Games vůbec nedařilo. Jarní split Hitpont Masters zakončili na poslední osmé pozici s celkovými třemi výhrami. Následně to s celou sestavou bylo jako na horské dráze, ale před začátkem letní části sezóny organizace oznamuje až na jednu výjimku zbrusu novou sestavu, která už si stihla zaimprovizovat při kvalifikaci na Prague Champs.

Z původní sestavy zůstal pouze Karol „Sheja“ Bieszczad na pozici ADC. Parťáka mu bude dělat Lukáš „Vizi“ Chudý, který se po jednom odehraném splitu v Dark Tigers Academy vrací zpátky do IG na pozici supporta. S ním se do sestavy vrací ještě jedno dobře známé jméno, a to slovenský topař Viktor „Emperor“ Liptai, který mezitím nabíral zkušenosti například v BRUTE nebo Cryptova.

Zbytek týmu doplní bulharská dvojice. Na midu se představí osmnáctiletý Pavel „Alien“ Yotov, který byl náhradníkem v Barça eSports. Junglera bude dělat Ivan „Sentherus“ Ivanov, jemuž kariéra teprve startuje, půjde o jeho debut na podobné úrovni. Na pozici asistenta trenéra se vrací také Adam „NephAddie“ Čade.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.