Přejít k hlavnímu obsahu

Trable pro Dynamo Eclot. Toxicita připraví dva hráče o začátek Hitpoint Masters

6. 6. 2022 | 13:45 League of Legends Kauza
V pondělí 6. června začíná letní split Hitpoint Masters. Nejvyšší česko-slovenská soutěž v League of Legends má před sebou první herní týden, kterého se ovšem nezúčastní hned dvojice hráčů Dynama Eclot. Adam „Jackisek“ Jeřábek a Dominik „Reedfoo“ Kitler byli Riot Games suspendováni za toxicitu. Kvůli trestu nenastoupí k zápasům proti Inside Games a Dark Tigers.
DNE řeší problémy
DNE řeší problémy
Zdroj: Hitpoint/DNE, koláž PLAYzone

Dynamo Eclot, jeden z favoritů Hitpoint Masters Summer, se bude muset v úvodních zápasech ligy obejít bez svého midlanera a ADC. Oba hráči byli vývojářem League of Legends potrestáni za toxické chování. Jackisek i Reedfoo byli penalizováni i samotnou organizací.

„Tohle v našem týmu nechceme, proto pro hráče přišel trest. V příštím splitu snad již nebude behavior check problém,“ komentuje situaci CEO a zakladatel organizace Martin Novotný.

Jackiseka a Reedfooho nahradí ruský midlaner Nikolay „bmj“ Semin a slovenské ADC Matúš „Raining“ Mazur.

Tým Dynama Eclot by i tak měl být v zápasech spíše favoritem. Inside Games jdou do letního splitu po neúspěšném jaru. Tehdy se IG trápili a skončili na posledním místě. Možná přinese nová sestava svěží vítr a hned v prvním špílu překvapí oslabené DNE.

Ve čtvrtek se pak pardubická organizace utká s Dark Tigers. I druhý soupeř Dynama Eclot nastoupí s kompletně obměněnou soupiskou. Bude to DTG hrát do karet?

Zápasy Hitpoint Masters můžete sledovat na Twitch kanále HitpointCZ. Letní split nakousne právě zápas mezi Dynamem Eclot a Inside Games.

Harmonogram prvního týdne Hitpoint Masters
Pondělí 6. června
18:00 Česká republika Dynamo Eclot: Evropa Inside Games
19:00 Česká republika BRUTE: Česká republika eSuba
20:00 Evropa SINNERS: Evropa Cryptova
21:00 Česká republika Entropiq: Evropa Dark Tigers
Čtvrtek 9. června
18:00  Česká republika Entropiq: Česká republika BRUTE
19:00 Evropa Inside Games: Evropa SINNERS
20:00 Evropa Dark Tigers: Česká republika Dynamo Eclot
21:00 Evropa Cryptova: Česká republika eSuba
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).