Přejít k hlavnímu obsahu

Skrytá místa na mapě? Epic Games vyslyšel komunitu

8. 6. 2022 | 08:00 Fortnite Update hry
Kapitola 3 sezóna 3 byla vydána v neděli po neuvěřitelně těžké sezóně a live eventu. Sedmičce se podařilo porazit Imagined Order a přinést na ostrov lepší časy. Velká část západní strany ostrova je zcela změněná, objevují se nové lokace a přibývají dechberoucí scenérie.
Reality Tree
Reality Tree
Zdroj: Epic Games

V této oblasti je mnohem živější, pružnější a zábavnější atmosféra. Vše je barevné a světlé. To je z velké části způsobeno Stromem reality, což je mohutný, jasně růžový strom. Je ztělesněním nové oblasti v aktuální kapitole.

S novou mapou, která je stará jen pár dní, hráči prozkoumávají každý centimetr, aby mohli pokračovat v objevování nových tajemství, včetně jednoho poblíž Stromu reality. 

Mapa využívá spoustu starých funkcí. Command Cavern bylo přepracována na mnohem bezpečnější a zábavnější místo, které obsahuje taneční klub a několik velmi šťastných NPC, jež po přistání uvidíte tančit a oslavovat.
 

Totéž lze říci o The Fortress, které je nyní pouze barevným přistávacím místem s několika truhlami a kovovými kontejnery. Když je Imagined Order pryč, ostrov je bezpečnější a mnohem živější. Ale nenechme se ošálit. Když se v The Fortress potopíte pod vodu, lze zahlednout Zero Point a zcela jistě tam nebude v budoucnosti vše tak zalité sluncem, jak to nyní vypadá.

Nejživější místo však je nyní bezesporu Reality Falls, kde lze nalézt Strom reality a nejrůznější další věci. Tady byla objevena dvě tajná místa a obě mají docela dobrou kořist.

Vodopád za Stromem reality je pěkná kulisa, ale ve skutečnosti za sebou skrývá obrovské překvapení. Mnoho hráčů dříve řeklo, že pokud má videohra vodopád, měl by to být kryt nějakého tajného místa za ním.

Epic Games přesně to udělali a poskytli hráčům velkou jeskyni. Je tam velmi snadný přístup, hráči prostě potřebují jen projít vodopádem. Krátce si zaplavou ve vodě a pak mohou vylézt po přírodní rampě, aby prozkoumali zbytek jeskyně. Druhé tajné místo je umístěno v samotném Stromu reality.
 

Při bližším pohledu na strom si hráči mohou všimnout, že kolem stromu vede kmen, který slouží jako rampa. Po ní se dostanou k díře ve stromě nebo mohou do koruny vyjet po zipline. Na větvích v koruně stromu je spousta truhel. Je zde plocha, ze které vycházejí větve, takže hráči mohou pokračovat v lezení ještě dále, pokud se tak rozhodnou.

Je také dobré dávat pozor na Strom reality, pokud jste poblíž něj. Strom se totiž stal velmi oblíbeným místem přírodního high groundu, takže nejednou se může stát, že hráči dostanou hlavu právě ze stromu.

Vzhledem k tomu, že nová sezóna právě začala, existuje spousta dalších tajemství, která je třeba odhalit. Ale o tom až příště.
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.