Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhodne se o play-off? Na obzoru je i další české derby!

8. 6. 2022 | 16:33 VALORANT Preview
Druhá polovina soutěže Surge odstartovala a tabulka je obrovsky vyrovnaná. Každé vítězství je nesmírně důležité. Pátý týden je také okořeněn trochou rivality. Opět se potkají na stejné mapě ve stejnou chvíli oba české celky.
SHOUTy a Minny
SHOUTy a Minny
Zdroj: Riot Games

Středeční utkání regionální ligy Surge budou nepochybně plná napětí, protože všechny celky, které se potkají, podávaly ve svém prvním střetnutí mezi sebou neuvěřitelně vyrovnané výkony. Celou kaskádu odstartuje Zero Tenacity, které se minulý týden vyhouplo na vrchol tabulky. V cestě jim bude stát Anorthosis Famagusta Esports, které posledně zdolali v posledním rozhodujícím kole, takže se máme na co těšit.

Ještě vypjatější zápas se odehraje poté, protože Martin „Hitch“ Srp s NOM eSports se bude chtít pomstít sestavě TENSTAR, kdy český hráč podlehl až ve druhém prodloužení.

Zbytek večera bude v české režii. Entropiq jsou sice bez šancí na play-off, ale pokusí se přerušit Anonymo Esports jejich vítěznou šňůru. První hrací den pátého týdne zakončí Enterprise, kteří si určitě budou chtít po minulých zápasech spravit chuť výhrou nad Diamant Esports.

 Ve čtvrtek se můžeme těšit na střet Diamant Anorthosis, ale rozhodně nám nesmí uniknout české derby mezi Entropiq a Enterprise. Při posledním setkání jasně dominovali právě nováčci z Enterprise.

Následovat bude polské derby mezi Zero Tenacity a TENSTAR a pátý týden zakončí Hitch v dresu NOM proti Anonymo.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.