Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR PUBG je zpět! V banku je 210 tisíc korun

13. 6. 2022 | 20:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Jeden z nejoblíbenějších titulů domácího esportu posledních let bude součástí Vodafone MČR. První turnajová série začíná 20. června a do kvalifikací se může registrovat úplně každý. Celkově se bude hrát o 210 tisíc korun, přičemž o největší porci z prize poolu se bude hrát 18. - 20. listopadu na offline Finále MČR ve Vodafone PLAYzone Areně.
Vodafone MČR PUBG
Vodafone MČR PUBG
Zdroj: PLAYzone

Registrace do otevřených kvalifikací na Vodafone MČR PUBG jsou konečně otevřeny! Se svou partou se můžeš zúčastnit několikaměsíčních bojů o tuzemský trůn. Nebo si přijď pro zábavu vyzkoušet jeden z mnoha turnajů. Je jen na tobě, jestli budeš drtit soupeře během každé kvalifikace, nebo si jednou za čas přijdeš zahrát.

Od června do října se odehraje hned deset turnajových sérií. První otevřená kvalifikace je na programu 20. června od 18:00. Ve stejný čas bude startovat každý turnaj. Takže pokud nesedíš do večera za školní lavicí nebo nejsi zrovna na extrémně důležitém jednání, přijď zapařit PUBG!

Každá turnajová série je rozdělena do dvou částí - kvalifikace a finále. Do otevřených kvalifikací se může zapojit kdokoli. Do finále pak postupuje šestnáct nejlepších mančaftů.

Harmonogram Vodafone MČR PUBG
SoutěžKvalifikace, finále
1. turnajová série20., 21. června
2. turnajová série18., 19. července
3. turnajová série25., 26. července
4. turnajová série1., 2. srpna
5. turnajová série15., 16. srpna
6. turnajová série5., 6. září 
7. turnajová série12., 13. září
8. turnajová série26., 27. září
9. turnajová série10., 11. října
10. turnajová série24., 25. října
Finále MČR18. - 20. listopadu

Finále turnajových sérií budou ohodnoceny pořádnou porcí MČR bodů a rozdá se během nich 60 tisíc korun.

Čím víc bodů se svým týmem získáš, tím pochopitelně lépe. Přes tabulku MČR bodování se totiž šestnáctka nejlepších kvalifikuje na Finále MČR o 150 tisíc Kč. Třídenní offline turnaj, který se odehraje přímo ve Vodafone PLAYzone Areně, bude stejně jako všechna (online) finále turnajových sérií vysílán na Twitchi PLAYzone. Tak tam hoď follow, ať o nic nepřijdeš!

Strategickým partnerem je mobilní operátor Vodafone. Letošní sezónu budou sponzorovat také výrobce perfierií HyperX, rychlé obečertvení KFC a technologická společnost Acer Predator.

Veškeré novinky ohledně Vodafone MČR PUBG můžeš sledovat na FacebookuInstagramu i v podobě článků na našem portále. A pokud bys měl někdy chuť na pořádnou pařbu a perfektní občerstvení, tak zajdi do Vodafone PLAYzone Areny!

Štítky: PUBG, MČR, MČR PUBG
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).