Přejít k hlavnímu obsahu

Forsyy ladí formu na GuardiaNa. V základních skupinách ovládl individuální statistiky

11. 6. 2022 | 08:40 Counter-Strike 2 MČR
Sniper SINNERS David „forsyy“ Bílý byl během prvních dvou zápasů SINNERS na Tipsport CS:GO Online nezastavitelný. Proti Orde Samurai zářil spolu se Sebastianem „beastik“ Daněm, proti ENTERPRISE pak tahal s Jindřichem „ZEDKO“ Chybou. V součtu obou sérií si připsal 2,31 K/D a stal se MVP základních skupin Tipsport CS:GO Online.
David "forsyy" Bílý
David "forsyy" Bílý
Zdroj: PLAYzone

Před začátkem Tipsport CS:GO Online jsme se tuzemských expertů ptali, kdo je v současnosti nejlepším česko-slovenským sniperem. Většina se shodla na jednom jménu - David „forsyy“ Bílý.

AWP hráč SINNERS prozatím tomuto titulu dostál. V součtu tří map Tipsport CS:GO Online má skóre 81/35 s patnácti entry killy. Co se týče clutchů, tam je forsyy na úplném vrcholu. Prostě mu to pálí za každé situace a ukazuje, že patří k tomu nejlepšímu, co může domácí Counter-Strike nabídnout.

V prvním kole play-off se SINNERS utkají se Sampi.Tipsport. To znamená AWP souboj mezi Davidem „forsyy“ Bílým a Ladislavem „GuardiaN“ Kovácsem. Mladá hvězda proti velezkušené legendě. Ohromně zajímavý souboj.

Bývalý sniper NAVI na sebe vzal povinnosti IGL a nesoustředil se tak tolik na svůj individuální výkon. Ve statistice K/D je na 15. místě, v entry killech je celkově druhý za svým kolegou ze Sampi.Tipsport Matúšem „Matys“ Šimkem.

Kdo duel zvládne lépe, dostane se spolu se svým týmem do finále Tipsport CS:GO Online. Soupeřem bude jeden z dvojice Dynamo Eclot/eSuba.

Semifinále SINNERS vs. Sampi.Tipsport začíná v sobotu od 15:30. Sledovat jej lze na Twitch kanále PLAYzone či přímo ve Vodafone PLAYzone Areně.

Top 5 hráčů Tipsport CS:GO Online (K/D)
1)David "forsyy" Bílý2.31
2)Sebastian "beastik" Daňo1.64
3)Lukáš "capseN" Koláčný1.63
4)Jindřich "ZEDKO" Chyba1.54
5)Martin "zur1s" Sláma1.51
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).