Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE se potkají s Hitchem. Play-off se blíží, ale žádný tým nemá jistotu postupu

15. 6. 2022 | 10:40 VALORANT Preview
Pomaluje jde do tuhého. Šestý, předposlední týden skupinové fáze začíná a takhle vyrovnané jsme to tu ještě neměli. První a předposlední pozici oddělují pouze 2 výhry, což může být právě dvoudenní záležitost, která kompletně zamíchá celým pořadím. Co si tedy naše celky před cílovou rovinkou připravily?
Minny a SH0UTy
Minny a SH0UTy
Zdroj: Riot Games

Po čtyřech prohrách v řadě teď potřebují ENTERPRISE zabodovat. Hned v úvodním zápase se o to pokusí proti Anorthosis Famagusta Esports, se kterými sousedí v tabulce. NOM esports s Martinem „Hitch“ Srpem patří momentálně předposlední pozice, ale výhra nad Diamant Esports by je mohla vymrštit zpět do horní části tabulky. O druhou výhru se pokusí poslední Entropiq, TENSTAR si ale tentokrát dají větší pozor. Středeční den zakončí polské derby mezi Zero Tenacity a Anonymo Esports.

Čtvrteční hrací den započne střetem od sebe v tabulce nejvzdálenějších celků, ke zhoubě odsouzení Entropiq zkusí pozlobit lídry ze Zero Tenacity. Potom nás čeká očekávaný zápas ENTERPRISE proti krajanovi Hitchovi, což bude určitě highlight tohoto týdne pro oko českého fanouška. Posledně se mezi EP a NOM rozhodovalo až v prodloužení, ve kterém se radovala česká sestava, ale tentokrát může být vše jinak. Následovat budou ještě utkání TENSTAR proti Anorthosis a Anonymo proti Diamant.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.