Přejít k hlavnímu obsahu

Midseason kvalifikace je za námi! Kdo se popere o prvenství v offline prostředí?

20. 6. 2022 | 08:15 Brawl Stars Reportáž
Sobotní kvalifikace na Midseason nám přinesla zajímavé zápasy, postupující mohli být ale jen čtyři. Ke čtyřem bodově nejlepších celků u nás se tedy přidají další, kteří úspěšně prošly kvalifikačním turnajem.
Shrnutí kvalifikace na Samsung Midseason
Shrnutí kvalifikace na Samsung Midseason
Zdroj: PLAYzone

První offline Brawl Stars akce roku se blíží, konkrétně 2. a 3. července proběhne Samsung Midseason v pražské Vodafone PLAYzone Areně, kde uvidíme opravdu vybranou smetánku týmu. Čtveřici s největším počtem MČR bodů doplní celky, které si svoje místo vybojovali na kvalifikaci. Kdo o víkendu uspěl?

Úvodním kolem všichni favorité prošli bez většího problému. Ve čtvrtfinále se ale už lámal chleba, šlo totiž rovnou o rozhodující duely pro účast na Samsung Midseason. Výsledky ale nikoho nepřekvapí. ENTERPRISE esports, Team NARCIS, Inaequalis i Squeak jsou týmy, které dle bodového hodnocení měli mít v tomto turnaji navrch. Svou roli jmenované celky potvrdily a do semifinále se dostaly s přehledem. Máme tedy jasno, koho v Praze uvidíme. Půjde opravdu o hodně, takže čekáme od hráčů jen ty nejlepší výkony.

Týmy, které se utkají na Midseason:

  1. Sampi.Tipsport
  2. GLORE
  3. Inside Games
  4. eKoVy
  5. ENTERPRISE esports
  6. Squeak
  7. Team NARCIS
  8. Inaequalis

Kvalifikaci ale bylo i přesto potřeba dohrát. Semifinále dle papírových očekávání už nabídlo zajímavější duely, hlavním cílem bylo lepší nasazení na samotném Samsung Midseason turnaji. ENTERPRISE se vrhli na NARCIS a podařilo se jim urvat vítězství s přesvědčivým výsledkem 3:1. Na druhé straně pavouka byli Inaequalis nuceni se protivníkům vzdát, tudíž to byl právě mix Squeak, který postoupili do finále.

Ještě předtím se ale na souboj o třetí místo Inaequalis už stihli dostavit a rozdat si to tedy s týmem NARCIS. Tento zápas přinesl to nejzajímavější, co jsme na sobotní kvalifikaci mohli vidět. Oba celky hráli vyrovnaně, ale Narcisové nakonec zvítězili a odnesli si zasloužené třetí místo. Samotné finále už proběhlo ve větším poklidu. ENTERPRISE nezaváhali, zanechali chladnou hlavu a Squeak porazili v poměru 3:0.

    Samsung MČR Brawl Stars
    Samsung MČR Brawl Stars
    Foto: PLAYzone
    "Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi