Přejít k hlavnímu obsahu

Před sezónou jsem fandil týmu Cryptova, Dynamo Eclot mě ale uchvátilo, hlásí Fortanu

21. 6. 2022 | 08:00 League of Legends Rozhovor
Na Prague Champs jsme narazili na Filipa „Fortanu“ Růžičku, který se s námi podělil o svůj pohled na akci i to, komu v současné době fandí a proč.
Fortanu
Fortanu
Zdroj: LCS Spring 2022

Jak jsi na tom s nervozitou? Na akci byla spousta lidí a ještě více fanoušků pak vše sledovalo online.

Jsem hrozně nervózní. Trvalo to, než to dorazilo, ale v těch posledních pár minutách to bylo strašný. Nevím, jestli je to nervozita, nebo nadšení, dost možná mix.

Co ty a durability patch? Jaký na něj máš pohled?

Mně se ten patch hrozně líbí. Já s ním jsem strašně spokojenej. Podle mě to přistálo přesně tam, kde mělo a to LoLko to ozvláštnilo a zároveň úplně nezměnilo.

Komentátor Fortanu
Komentátor Fortanu
Zdroj: PLAYzone.cz

Já skočím ke kvalifikaci, jíž prošla čtveřice týmů. Byl mezi nimi někdo, komu jsi to vyloženě přál?

To by byly trošku moje divoký sny. Jsou tam lidi, které znám, fandím jim a mám je rád. Ale myslím si, že to, co tu máme, je opravdu to nejlepší, co tu máme.

Když jsi nakousnul tu čtveřici, komu nejvíc fandíš?

No, to je hnusná otázka! Abych se přiznal, jsou to DNE. V posledních týdnech jsem otočil. Před sezónou jsem fandil Cryptově, ale když jsem viděl Dynamo, jak porazilo Entropiq a jak draftovalo, tak mě to uchvátilo a jsem jejich velkej fanoušek.

Jak se ti zamlouvá atmosféra a všeobecně O2 Univerzum?

Je to fakt šílený a nádherný. Ta atmosféra.... a to jsem to viděl bez lidí. Před začátkem jsem měl pocit, že až všichni dojdou, budu se klepat a budu brečet, protože tohle je prostě šílený.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.