Přejít k hlavnímu obsahu

Šestnáctka vyvolených určena! Koho uvidíme ve finále první kvalifikace?

21. 6. 2022 | 13:33 PUBG: Battlegrounds Turnaj
První série má za sebou kvalifikaci a my známe šestnáctku postupujících, kteří si to v úterý 21.6.2022 rozdají od 18:00 na našem twitch kanále! Kdo se zvládl kvalifikovat a kterým hráčům se nejvíce dařilo?
MČR v PUBG
MČR v PUBG
Zdroj: PLAYzone

První kvalifikace se účastnilo 41 týmů, ty byly rozděleny do třech lobby.  Do finále se ovšem mohlo z pěti odehraných her probojovat pouze šestnáct nejlepších týmů. Doufáme, že zájem bude pokračovat, registrace do další kvalifikace jsou již otevřeny, pojistěte si tak své místo co nejdříve!

Ve Skupině A nejlépe začal tým ForWard, který si připsal hned v první hře 26 bodů. Ač byl tento tým ve skupině nejlepším střílejícím týmem s 37 killy, skupině dominovalo dvěma výhrami na PUBG scéně poměrně neznámé jméno - Imperishable Clan. Tento celek však v průběhu roku působil pod jménem Renegades, spolu se startem MČR sezóny tyto mladé pušky nalezly nové působiště. Postup neutekl ani loňskému obhájci stříbra, týmu CRYPTOVA, dále je doprovodí Dog  House, Beer Fellas a jako nejlepší celek z 6. místa tým GAMEPARK VISION. Pokud bychom se měli zaměřit na statistiku hráčů, pak to střílelo hráči Bufero z týmu Champers, bohužel jeho 2 332 poškození stačilo pouze na 7 killů, největším zabijákem v lobby pak byl Shadee9 s 18 killy.

Skupina A
Skupina A
Zdroj: Robin Hegedüs

Ve skupině B se představil bronzový celek z MČR 2021,  překvapil zejména návrat Crowleyho, který po loňském MČR ukončil kariéru. Je vidět, že účast na offline finále je velice lákavou záležitostí. S Dark Tigers držel po celou dobu krok pouze tým orga neni, zbylé celky zaostaly o více než 20 bodů. Mezi šestnáctku se dále vlezly týmy Madafaka ARMY, Forza Ragazzi a Team Meliora. Nejlepším střelcem se stal Double, který zaznamenal 14 killů a 2 724 poškození, hned za ním se umístil Klimson s 13 killy.

Skupina B
Skupina B
Zdroj: Robin Hegedüs

Následující skupina C představila jedny z největších favoritů na medaili - ENTERPRISE. Ti v loňském roce zažili zklamaní, posilnění o zkušenosti ze zahraničí tak letos budou chtít napravit loňské 7. místo.  V jejich lobby se jim dařilo na výbornou, týmy přehráli o více než 30 bodů, připsali si 53 killů, což je více než 10 killů na hru! Hru ENTEPRISE podtrh svou hrou jANYY, ten nastřílel 18 killů a udělil 3 048 poškození. Postup si nenechali ujít ani CUCURRU, kteří  byli smolaři loňského MČR, kdy o jejich bramborové pozici rozhodl decider na počet killů.  Ve finále je doprovodí S3XTASY, FADEE Gaming a Pick me up.

Skupina C
Skupina C
Zdroj: Robin Hegedüs

V druhé fázi se nejlepší šestnáctka utká o velkou porci MČR bodů a prize pool 6 000 Kč, co je však důležité, u duelů můžete být i vy! Všechny zápasy se totiž budou oficiálně streamovat z našeho studia ve Vodafone PLAYzone Areně na https://www.twitch.tv/playzonecz. Nezapomeň si náš kanál naladit od 18:00, hrát se bude 5 her - 2x pouštní Miramar a 3x lesnatý Erangel.

MČR v PUBG by nebylo možné bez našich partnerů
MČR v PUBG by nebylo možné bez našich partnerů
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!