Přejít k hlavnímu obsahu

Byla to skvělá akce. Vítězství přeju všem, říká Mikoláš Tuček o Prague Champs

23. 6. 2022 | 08:00 League of Legends Rozhovor
Na Prague Champs bylo vedle Youtuberů, fanoušků a hráčů možné potkat také absolutní videoherní legendy. Jednou z nich je i Mikoláš Tuček, alias Tukan. Toho jsme vyzpovídali v krátkém rozhovoru.
Mikoláš "Tukan" Tuček
Mikoláš "Tukan" Tuček
Zdroj: Redbull

Mikoláši, vy jste mi před malou chvilkou říkal, že League of Legends moc nesledujete. Viděl jste kvalifikaci na Prague Champs?

Viděl jsem nějaké výsledky, ale já bohužel nemám čas sledovat všechny esportové turnaje a záležitosti tak, jak bych chtěl.

Měl jste nějakého svého favorita?

Já musím říct, že myslím, že Sinners, jako čerství mistři České republiky měli šanci vyhrát. Zase ale na druhou stranu, byla to krásná akce a vyhrát mohl skutečně kdokoliv.

Stojíme spolu v O2 univerzu. Jak se Vám tu líbí?

Já tu mimo jiné několikátým rokem za sebou moderuju Comic-Con, takže tohle prostředí mi není úplně neznámé. Je ale fakt, že zrovna tenhle sál na Comic-Conu není zpřístupněný, takže jsem rád, že mohu moderovat i tady.

My jsme společně sledovali nástup Dynamo Eclot a Sinners na stage. Líbí se Vám ta obrovská fanouškovská energie?

Já jsem nadšený. Samozřejmě chápu, že to byla sobota, 12:00 a pro spoustu lidí je to prostě ještě brzo, spousta pomalých hráčů ještě ani nevstala. I když jsem z toho měl obavy, ta atmosféra byla, přestože univerzum ještě nebylo plné, naprosto úžasná a fanouškovská základna je ještě lepší. Hrozně si to užívám.

Máte něco, co chcete vzkázat čtenářům?

Určitě. Dělejte to, co vás baví, to je moje životní motto.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.