Přejít k hlavnímu obsahu

V prvním finále turnajové série naprosto dominoval squad z ENTERPRISE

22. 6. 2022 | 20:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Letošní MČR sezóna v PUBG má za sebou úspěšně svou první turnajovou sérii. Ta nám o budoucím průběhu letošního klání o titul mistra ČR mnoho napověděla, avšak čeká nás ještě dalších 9, stát se tak může cokoliv. Komu se nejvíce dařilo v pěti odehraných mapách?
MČR v PUBG
MČR v PUBG
Zdroj: PLAYzone

Šestnáct nejlepších týmů z kvalifikace, pět her, velký příděl MČR bodů a prize pool 6 000 Kč. Toto vše čekalo na týmy v turnaji Vodafone MČR PUBG - finále #1. Nyní nás však čeká menší pauza, fanoušci PUBG však o nic nepřijdou. V Evropě se totiž rozehraje turnaj GLOOT Season 5, kde se nejeden český celek bude chtít dostat co nejdále. Naše MČR série tak bude znovu pokračovat až 18. července, týmy však bude čekat týdenní porce rovnou třech dalších turnajových sérií!

A jaký byl průběh finále? Hned v první hře se ukázal celek Dark Tigers, který ovládl hru s 8 killy a připsal si tak 18 bodů, hned nad nimi se nacházela CRYPTOVA se 14 body a Beer Fellas s 12 body. Další hru však ostravská organizace přepnula na vyšší rychlostní stupeň a díky výhře s 11 killy se posunuli do průběžného čela, s odstupem 9 bodů drželi druhé místo Beer Fellas. Po této hře se soutěžní klání přesunulo do lesnatého Erangelu. Tam udeřili borci z ENTERPRISE, kteří se díky zisku 19 bodů vrátili do hry a posunuli se na průběžnou druhou pozici. Hru měli dobře rozehránu hráči Cucurru, ti v rychlém sledu nasbírali 11 killů, bohužel to stačilo pouze na 8. místo.

Ve čtvrté hře však přišel chabý zisk pouze 3 bodů ze strany CRYPTOVA, toho využili hráči z ENTEPRISE, kteří se tak dotáhli pouze na rozdíl 5 bodů. Výhru získali hráči z týmu orga neni, ti se tak posunuli na třetí průběžnou příčku s propastnou ztrátou na první dva celky. Poslední hra již byla zcela v rukou ENTEPRISE, zejména po tom, co CRYPTOVA vypadla s bodovým přísunem pouze 4 bodů. ENTERPRISE si připsali příděl rovnou 26 bodů, což jim zaručilo vítězství, ale taky jasnou dominanci ve finále série.

V něm se pak nejlépe dařilo belgickému hráči. SILLERZ si totiž v 5 hrách dokázal připsat 19 killů a 3 823 poškození, zejména jeho POV v poslední hře bylo velice zajímavé. Střelecky se dařilo i všem borcům z ENTEPRISE, mezi něž se dokázal vklínit pouze Werzic. Kromě finanční odměny pro nejlepší dva celky se hrálo i o velkou porci MČR bodů, ty jsou k dispozici k nahlédnutí v této tabulce.

Tabulka 1. MČR kvalifikace
Tabulka 1. MČR kvalifikace
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR, MČR PUBG, PUBG
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!