Přejít k hlavnímu obsahu

VALORANT jako komiks? Nová epizoda nabídne speciální event

23. 6. 2022 | 10:23 VALORANT Zajímavost
Pátá epizoda VALORANT je tu a s ní odhalují autoři z Riot Games ještě jedno překvapení, komiksový Crossover Event Pass. Ten byl vytvořen jako oslava nové mapy Pearl a připomenutí si rozšíření příběhu universa hry. Na komiksech spolupracoval například známý kreslíř Jim Lee.
VALORANT KOMIKSY
VALORANT KOMIKSY
Zdroj: Riot Games

Na konci cinematicu k 5. epizodě „Shattered“ se nachází obchod s komiksy, jenž hraje roli v příběhu a který lze nalézt také na zbrusu nové mapě Pearl. A právě komiksový Crossover Event Pass je naprostou novinkou, kterou nejen ocení široká základna hráčů, ale může přilákat další. Celkem nabídne nový Event Pass 7 levelů a potrvá 3 týdny – od 22. června do 13. července. Obsahovat bude 2 nové tituly (Dimensional a Double Agent), 3 karty hráčů a 2 radianite levely.

„Hlavním cílem bylo vytvořit několik klíčových vizuálních prvků na podporu příběhu, který byl do značné míry inspirován samotnou mapou Pearl. Hráči toho o straně Omega v tomto konfliktu příliš mnoho nevědí, ale na základě toho, co jsme zatím viděli, by bylo snadné předpokládat, že jsou to ti „zlí". Jak lépe toto očekávání zvrátit než vrhnout Alfu do místnosti doslova plné hrdinských obrázků druhé strany?“
uvedl spisovatel Shannon Eric Denton.

Spousta nového obsahu bude zcela zdarma. Je vidět, že každou další sezónou Riot navyšuje laťku a pak ji znovu překoná. Také se už nemůžete dočkat, co nás v budoucnu čeká?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.