Přejít k hlavnímu obsahu

Světový VALORANT poprvé před živým publikem! Lístky budou k dispozici za pár dní

26. 6. 2022 | 16:35 VALORANT Zajímavost
Od vzniku esportu ve Valorantu jsme měli jen minimálně šancí sledovat dění v LAN prostředí, a ještě méně příležitostí být přítomni přímo na místě. Letos tomu ale už bude konečně jinak. Historický moment bude v Kodani, protože se jedná o první akci světového významu, na kterou lze koupit vstupenku.
The Forum v Kodani
The Forum v Kodani
Zdroj: Riot Games

Nejen fanoušci, ale i samotní hráči budou mít svou premiéru na Masters v Kodani. Premiéru, kde bude publikum živě sledovat a podporovat na stage ty nejlepší týmy a hráče světa, kteří budou bojovat o titul a body pro postup na samotný světový šampionát. Jak bývá zvykem v jiných titulech, skupiny a začátek play-off se odehrají ještě za oponou, ale počínaje pátkem 22. června se otevřou fanouškům dveře do hlediště.

Program před živým publikem bude následující:

  • Pátek 22. července: Finále horního pavouka a semifinále dolního pavouka (2x BO3)
  • Sobota 23. července: Finále dolního pavouka (BO5)
  • Neděle 24. července: Grandfinále (BO5)

Vstupenky půjdou do prodeje 1. července všem zájemcům na Tixr.Tickets, kde budou včas doplněny další důležité informace. Abyste si lístek koupili, je třeba si založit jen účet. A kolik bude stát jeden lístek? Ceny se pohybují od zhruba 580 do 820 korun. Tak kdo vyrazí? Kodaň je ideální lokaci pro evropské fanoušky!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.