Přejít k hlavnímu obsahu

Červencový balíček Fortnite Crew přináší zdarma Save the World

28. 6. 2022 | 18:00 Fortnite Update hry
Koncept Fortnite Crew od Epic Games zatím zaznamenal velký úspěch. Toto měsíční předplatné poskytuje hráčům spoustu výhod, včetně skinů, unikátních kosmetických předmětů, V-Bucks nebo dokonce battle passu.
Fortnite crew
Fortnite crew
Zdroj: Epic Games

Epic Games vydal svůj první balíček Fortnite Crew již v prosinci 2020. Od té doby si jej předplatilo mnoho hráčů a získali díky němu spoustu vzácných kosmetických předmětů. Nyní byl odhalen nový skin a všichni předplatitelé Crew jej získají v červenci 2022. Červencový outfit vypadá úžasně a balíček bude obsahovat opět také přístup k Fortnite: Save the World!

Vzhledem k tomu, že předplatitelé získají skin, několik unikátních kosmetických předmětů, battle pass nebo V-Bucks a k tomu navíc PvE verzi hry, se v tuto chvíli zdá, že nákup balíčku z července 2022 rozhodně stojí za to.

Balíček tentokrát nabízí tmavý strašidelný skin Phaedra a bude mít dva různé styly. Nechybí ani batoh, krumpáč a padák. Kromě toho získají předplatitelé také speciální loading screen pro novou postavu se dvěma různými styly.

Pokud jste již pravidelným předplatitelem, mějte prosím na paměti, že až v den fakturace, tedy stržení peněz z účtu nebo karty, obdržíte bonusové V-Bucks. Pokud jste se například přihlásili k odběru 12. června, bonusové V-Bucks obdržíte 12. července. Skin a kosmetiku oproti tomu získáte hned 1. července. Noví předplatitelé obdrží bonusové V-Bucks, stejně jako všechny ostatní položky, okamžitě. A konečně, hráči, kteří si ještě nezakoupili battle pass pro kapitolu 3 sezónu 3, jej získají spolu s předplatným Crew. 
 

Co dělá balíček Fortnite Crew z července 2022 ještě zajímavějším, je skutečnost, že zahrnuje přístup k Fortnite: Save the World! Toto je původní režim Fortnite, který obsahuje stovky hodin PvE dobrodružství.

V tomto režimu se hráči mohou dozvědět o původu Storm a setkat se s některými z nejpopulárnějších postav Fortnite, jako jsou Ramirez a Penny. Jen pozor! Hráči, kteří mají koupené STW již z dávných dob, mají ve hře přístupné mise, jejichž plněním získávají do BR V-Bucks. Pro nové hráče STW tyto mise již nejsou dostupné. Každopádně za jejich splnění v STW dostáváte zároveň XP i do BR, takže i tak se vyplatí hrát.

Fortnite: Save the World je aktuálně k dispozici pro PS 5, PS 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC a cloudové hry. Momentálně není k dispozici pro Mac a Nintendo Switch, ale hráči, kteří si balíček zakoupí, získají i tak přístup ke hře. To znamená, že budou moci hrát hru, pokud v budoucnu přejdou na podporovanou platformu.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.