Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone MČR Hearthstone začíná svoji druhou sérii. Přijď si zahrát, startujeme v 18h!

30. 6. 2022 | 14:50 Hearthstone Turnaj
Ve čtvrtek 30. června druhá součást letošní sezóny Vodafone MČR Hearthstone. První turnajovou sérii opanoval úřadující mistr ČR Jaromír „Jarla“ Vyskočil, ale nyní začínáme opět od nuly a každý má šanci si vybojovat co největší porci důležitých bodů.
Vodafone MČR Hearthstone
Vodafone MČR Hearthstone
Zdroj: PLAYzone

Letošní kvalifikační sezóna se skládá z pouhých čtyřech turnajových sérií, Midseasonu a Last Callu. Není tedy na co čekat, pokud se chcete zapojit do mistrovských bitev. Největší karetní um v první části sezóny předvedl Jaromír „Jarla“ Vyskočil, který ve finále porazil Vojtěcha „Crtk“ Dluhoše, novou naději scény. Na čele pořadí je všech osm účastníků prvního finále, přes 100 bodů se vyšvihl také Lukáš „Rjú“ Vícen.

První turnajová série je však minulostí a my okamžitě vkráčíme do té druhé. Na hráče opět čekají dva kvalifikační turnaje, z nichž ten první proběhne už tento čtvrtek 30. června. Přihlásit se může naprosto každý, seriál MČR je tradičně otevřen široké veřejnosti. Stačí jen vybrat správné decky a přijít zkusit štěstí. Ve čtvrtek startujeme klasicky v 18 hodin, ale registrace jsou již otevřeny, tak si to pečlivě zapište do kalendáře.

Online turnaje

Koncept letošní kvalifikační sezóny Vodafone MČR Hearthstone doznal určitých změn. V tuto chvíli jsou pro hráče klíčové hlavně čtyři samostatné turnajové série, skládající se ze dvou kvalifikací a streamovaného finále. Právě tam se rozdává největší porce MČR bodů, ale pár desítek na konto mohou hráči získat i v kvalifikacích, někdy může stačit i jedna nebo dvě výhry. Poctivým sbíráním si každý může zahrát o postup na vysněné finále Vodafone MČR Hearthstone. Nenechte se odradit silnou konkurencí a pojďte do boje!

MČR bodování kvalifikací:

  • 1. - 4. místo - postup do finále turnajové série
  • 5. - 8. místo - 60 bodů
  • 9. - 16. místo - 40 bodů
  • 17. - 32. místo - 20 bodů
Štítky: hearthstone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.