Přejít k hlavnímu obsahu

Midseason se blíží! Jak to vře pod pokličkou pozvaných týmů?

29. 6. 2022 | 20:43 Brawl Stars MČR mobile
První velká offline akce mobilního rázu ve Vodafone PLAYzone Areně je téměř tady! Již o víkendu proběhne derby těch nejlepších týmů na tuzemské scéně. Kdo všechno dostal pozvánku a bude tak bojovat o přímý postup na MČR?
Midseason se blíží
Midseason se blíží
Zdroj: PLAYzone

Sampi.Tipsport

Pokud se zeptáme, který tým má největší šance na výhru, napadne všechny zřejmě jako první tým Sampi.Tipsport.  Dominantní celek naší scény, který dokázal vyhrát s přehledem obě měsíční finále. Od minulého MČR se jejich sestava dost změnila,  jejich výkon ale zůstal špičkový. Jejich zkušenosti dokazují i výsledky v zahraničí, kde se jim podařilo urvat již spoustu skvělých umístění. Ve složení Kája, Vajdik a Salty se pokusí svůj tým a fanoušky nezklamat a opět triumfovat.

GLORE

GLORE jsou dalšími favority na výhru Midseason turnaje. V průběhu prvních dvou sérií předváděli skvělý výkon, na který se pokusí navázat i o víkendu. Začátkem roku spolu hráli za tým Narcis, který se později rozpadl a rozdělil na dvě části. Jedné z nich se ujal právě tým GLORE, který zatím ve všech sezonách měl své zástupce. Hortix, Dan a Arči jsou tedy hráči, kteří budou o přední příčky a postup na MČR taktéž bojovat.

MČR partneři
MČR partneři
Zdroj: PLAYzone

Inside Games

Velice zajímavý a ambiciózní mix hráčů, kteří do nedávna spolu vystupovali jakožto tým Hi. Druhé měsíční finále se jim nepovedlo dle jejich představ, proto očekáváme, že se na Midseason pořádně připraví a předvedou výkon, který je hoden jejich jmen. Slayer, Python, Zizik a Xiaku je aktuální sestava týmu Inside Games, všechna jména můžete znát i z minulé sezóny, kdy podávali individuálně skvělé výkony.

Team Magic

Samotné jméno týmu vám asi moc neřekne, zastupují totiž celek Ekovy, který se na Midseason nemohl dostavit. Team Magic je tvořen hráči Exiper, Fallen, Wextr a Hades. I přesto, že na naší scéně nejsou příliš známí, určitě nám budou chtít dokázat, že s nimi v této sezóně musíme počítat. Přesvědčit se na vlastní oči můžete již o víkendu na komentovaném streamu přímo ze studia! Těšíme se na vás!

"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi