Přejít k hlavnímu obsahu

Černý kůň turnaje, stálice na scéně i ambiciózní vtipálci. Představujeme kvalifikované týmy

30. 6. 2022 | 21:18 Brawl Stars MČR mobile
Samsung Midseason se mílovými kroky blíží a kromě pozvaných týmů, o kterých jsme vás informovali v minulém článku, budou o vítězství a obří porci MČR bodů bojovat taky kvalifikované týmy. Svou účast na blížícím se turnaji si náležitě zasloužili a vydobyli. Jaké mají šance v boji o příčky vítězů?
Midseason - kvalifikované týmy
Midseason - kvalifikované týmy
Zdroj: PLAYzone

Imperishable Clan

Tento tým je mnohými považován za černého koně turnaje. Na začátku sezóny, kdy ještě působili v mixu Squeak, se jim moc nedařilo, nepostoupili ani na první měsíční finále. Ve druhém se jim to ale podařilo zvrátit a došli si pro skvělé čtvrté místo. Na body už jim to na Samsung Midseason nevyšlo, museli se tak vypořádat s kvalifikací. Ta se jim náramně povedla a nakonec skončili na druhém místě. Sestava ve složení Wex, Šimák a Ban ještě stihla přestoupit pod Imperishable Clan a bude chtít předvést co nejlepší výkon.

Inaequalis

Na první sérii vystupovali pod jménem Attackers a v průběhu roku předváděli konzistentní výkony. To jim taktéž zajistilo postup na Midseason skrze kvalifikaci, kde skončili na třetím místě. Kapitán Foyer, který je taktéž naším nejstarším hráčem, k sobě do týmů nabral zkušené hráče I Seeho a Jolandu a budou spolu o víkendu reprezentovat černožluté barvy jedné z tradičních domácích organizací, Inaequalis.

MČR partneři
MČR partneři
Foto: PLAYzone

Narcis

Nesmíme zapomínat ani na tým Narcis, jenž těsně před začátkem MČR sezóny vystřídal soupisku. Kvalifikaci do semifinále zvládli s přehledem, odnesli si tak čtvrté místo a samozřejmě postup na Midseason. Duo Janko a Lama, které v různých obdobích loni reprezentovalo tým GLORE, doplňuje na scéně dobře známý hráč Piku. K tomuhle triu se v půlce sezóny přidal ještě mladý Křemílek, jehož můžete znát z eKoVy.

Power Touch

ENTERPRISE esports se stejně jako eKoVy nemohou dostavit, následkem je výměna tohoto celku za tým Power Touch. I přes nepříliš známé jméno se tento mix pohybuje na scéně celkem dlouho. Na Samsung Midseasonu ale nebudou figurovat s jejich klasickou sestavou, nýbrž ve složení Dominikos, Zvafi, Matlák a doplní je ještě zkušený hráč Redcree. Na své první offline akci se budou chtít skutečně předvést.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.