Přejít k hlavnímu obsahu

Pár hodin nervů ve Fall Guys a skin do Fortnite je váš

2. 7. 2022 | 09:00 Fortnite Update hry
Spolupráce Fortnite x Fall Guys je tady a přinesla spoustu kosmetických vymožeností zdarma. Hráči Fortnite mohou na kolaboraci získat různé předměty, včetně krumpáče, batohu a dokonce i skinu.
Major Mancake
Major Mancake
Zdroj: Epic Games

Získat tyto bezplatné kosmetické předměty je sice velmi snadné, ale hráči budou muset strávit spoustu času plněním výzev. Skoro by se dalo říct, že díky omezenému času na získání až přehnaně moc. Leckdo pak dost možná nebude chtít Fall Guys dlouho zapnout.

Jak tedy odemknout kosmetické předměty Fortnite x Fall Guys, než ve hře vyprší čas? Mějte na paměti, že tyto výzvy vyžadují hraní Fall Guys. Naštěstí je videohra na Epic Games Store zdarma.

Po stažení hry je potřeba ji spustit a otevřít Výzvy z hlavního menu. Tato stránka bude obsahovat výzvy „Crown Clash“. Ty je potřeba splnit pro odemčení všech odměn ve Fortnite Battle Royale.
 

Chcete-li hrát a dokončit výzvy, pro odemčení všech bezplatných odměn musíte splnit následující: 

  • Sprej: Odehrajte 10 kol v libovolném herním režimu
  • Emoji „Stacked with Love“: Odehrajte 20 kol v jakémkoli herním režimu
  • „Waffler“ back bling: Odehrajte 40 kol v jakémkoli herním režimu
  • Krumpáč „Sweet Clementine“: Odehrajte 70 kol v jakémkoli herním režimu
  • Oblečení „Major Mancake“: Odehrajte 100 kol v jakémkoli herním režimu

Získání bezplatných kosmetických předmětů není příliš obtížné. Je potřeba pouze to, aby hráči hráli hru. Vyhrát není třeba. Pokud však budete chtít skin odemknout, hraním bude třeba strávit nespočet hodin. Počítejte odhadem dobrých pět a více hodin hraní.

Fall Guys získalo více než 20 milionů hráčů během 24 hodin od přechodu na free-to-play režim na Epic Games Store. Mnoho hráčů se tak nově připojuje k hráčské základně, aby si užili zážitek, který hra nabízí.

Epic Games zatím nevydali oficiální blogový příspěvek o spolupráci, takže neexistuje žádné oficiální potvrzení, kdy toto všechno skončí. Informační kanál Fall Guys však ukazuje, že spolupráce skončí v pondělí 11. července. Navíc tímto dnem vyprší platnost výzev Crown Clash. 
 

Štítky: Fall Guys, Fortnite
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.