Přejít k hlavnímu obsahu

Nová spolupráce spustila vlnu emocí, hráči dávají hlasitě najevo svůj protest

3. 7. 2022 | 10:21 Fortnite Update hry
V říjnu 2021 Epic Games spolupracovali s Brianem Donnellym, lépe známým jako KAWS, aby do hry přinesli některé z jeho výtvorů. Konečným výsledkem spojení mezi videohrou a umělcem byl skin KAWS Skeleton.
KAWSPEELY Outfit
KAWSPEELY Outfit
Zdroj: Epic Games

Brian Donnelly, bývalý ilustrátor Disney, lépe známý jako KAWS, vytvořil svou první hračku v roce 1999. Dvaceticentimetrový „Companion“, jehož kulaté břicho, tlusté končetiny a bílé rukavice okamžitě připomněly kreslené filmy, které proslavily jeho bývalé pracoviště. Kromě svých vlastních návrhů přepracoval současné pop-ikony jako jsou Simpsonovi, Mickey Mouse, panáček Michelin, Šmoulové, Snoopy, Spongebob nebo Boba Fett. V květnu roku 2017 Muzeum moderního umění v New Yorku vydalo omezenou kolekci figurek Companion s cenou 200 dolarů. Enormní zájem vyřadil webové stránky galerie mimo provoz. V současné době jeho figurky koupíte v ceně kolem 60 000 korun za kus. Na ty limitované si pak musíte připravit i pár miliónů korun.

Vývojáři nedávno oznámili další spolupráci s tímto umělcem, ale mnoho uživatelů Fortnite je zklamaných. První partnerství nebylo moc populární, ale to druhé bude asi ještě horší. Komunita zareagovala na novou spolupráci a skin, který s ní přijde. 
 

KAWS Skeleton byl v shopu poprvé v říjnu 2021 ve čtyřech barvách. Tento outfit byl od vydání v shopu již 15krát, ale hráči si prostě nemyslí, že je hezký. Podle fortnite.gg webu, kde mohou hráči hodnotit skiny, je KAWS Skeleton na 866. místě z 1350 skinů. 

Umělec na svém instagramovém účtu nedávno škádlil novou spolupráci s Fortnite a v pátek byl konečně nový skin odhalen. Bohužel, dle komunity je to velké zklamání. Zatímco Peely je jednou z nejoblíbenějších postav ve hře, nadcházející skin by mohl být katastrofou. Uživatel Redditu zřejmě není jediným hráčem, kterému se nelíbí.

Někteří hráči se ptali, zda se vývojář vůbec snaží dělat dobré skiny. Existují teorie, že se společnost nesnaží dělat dobré skiny jednoduše proto, že mnoho hráčů si koupí prostě cokoliv.

 

I když se neobjevily žádné pozitivní komentáře týkající se nadcházejícího skinu, někteří hráči hájili Epic Games. Poukázali na to, kolik uživatelů viní vydavatele po jednom mizerném skinu, i když v poslední době bylo dostupných mnoho fantastických outfitů. Zdá se, že hráči zkrátka nikdy nebudou šťastní bez ohledu na to, co Epic Games udělá.

Nový skin s názvem KAWSPEELY je již k mání a lze si k němu dokoupit i příslušenství včetně padáku. Většina reakcí vypadá negativně, ale teprve se uvidí, jestli se skin ukáže jako jeden z nejhorších v roce, nebo jestli komunita vezme nový styl Peelyho přeci jen na milost.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.