Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi jsou o level výš, říká I See z Inae. Věděli jsme o vítězství, přitakává Salty

2. 7. 2022 | 17:00 Brawl Stars MČR mobile
Jak Sampi, tak Inaequalis se v zápasech dost daří. Největšími favority jsou ale modří Sampi, kteří čekají na svého konkurenta v semifinále. Inae vyhráli pár zápasů a jsou favority, kteří by se Sampi.Tipsport mohli postavit a vyhrát.
I See z Inae
I See z Inae
Zdroj: PLAYzone

Jako první na scénu nastoupil hráč týmu Inaequalis s přezdívkou I see.

Jak se vám proti Sampi hrálo?

Byla to hlavně zábava, dlouho jsme proti nim nehráli. Byli jsme rádi, že jsme si proti nim mohli zahrát, jsou pořád o level výš. 

To je pravda už nějakou dobu. Odhadli jsme správně vaší taktiku na Brawl Ball, kdy jste si řekli, že Frank to nějak přežije a vy tam pak dáte Crow, který to přeskočí?

My jsme řekli, že by to mohl být dobrý nápad. Naše taktika nám nevyšla, tak jsme prostě prošli midem. Na první zápas nám to stačilo, na druhý zbýval kousek. Kdyby ten míč dojel dál, vyhrajeme.

Ty jsi říkal, že Sampi jsou o level výš. Já souhlasím, ale zajímá mě, čím si myslíš, že je to způsobené?

Bude to tím, že trénují se zahraničními týmy, které jsou nejlepší v Evropě. S českými vůbec netrénují. To bude hlavní faktor.

A proč vy se zahraničními týmy natrénujete?

Protože jde o kontakty. My jsme v globální úrovni na horší pozici, protože světově se nám nepodařilo se nějak umístit.

Tak to klidně může přijít. Jolanda má zlomenou ruku a stejně hrál. Myslíš si, že to ovlivnilo vaší šanci na výhru?

Na něm to nejde vůbec znát. Hrál stejně dobře, jako vždycky.

Je to bůh! Zahrál opravdu dobře. Kolik infarktů jste v průběhu zápasu ve vašem týmu zaznamenali?

Nejlepší situací bylo, když jsme vyhráli tu první hru. Jolanda zahrál fakt super a bylo na něm vidět, že si to užívá.

To určitě bylo! Čeká vás zápas o postup ze skupiny s Imperishable Clan. S těmi jste se už jednou utkali. Byl to velmi vyrovnané. Jak si věříte do téhle reprízy?

Porazili jsme je jednou, porazíme je znova.

Silná slova. Tomu se říká sebedůvěra. Budeme se moc těšit na ten zápas.

Salty ze Sampi
Salty ze Sampi
Zdroj: PLAYzone.cz

Po I see z Inae nastupuje hráč nejvíce favoritizovaného týmu. Sampi.Tipsport se v dnešních zápasech velmi daří a neznají konkurenty!

Teď už je čas dát slávu vítězům ze Sampi. K desku přichází někdo, kdo slaný určitě nebude. Salty,  tebe se zeptáme, jak sis užil zápas s Inae?

Je to tu super. Je tu skvělá atmosféra, všichni si to užíváme moc. 

To máme všichni radost. Jak jste se v týmu tvářili na dva dramatické zápasy v Bounty? Co probíhalo v komunikaci, jak jste to prožívali? Vím, že třeba Kája moc emocí najevo nedává.

My jsme věděli, že ten matchup vyhrajeme. V první hře jsme dali tomu Mortisovi prostor. V té další hře už tolik ne.

Byl tam moment, kdy tam Jolanda v jedné hře minul dvě ultimátky, a pak vás zničil.

Byl to docela chaos. My jsme nečekali, že půjdou přes mid a když dali gól, věděli jsme, co máme dělat. Když jsme se začali soustředit, už neměli ten prostor. 

Je poznat, že reflektuju to, že Sampi dominuje české scéně. Mě zajímá jedno – když jste v banovací fázi, kdo je váš cíl? Meta picky, jejich komfortní picky? Countery?

My nebanujeme to, co protivník rád hraje. My tu českou scénu moc neznáme. Zaměřujeme se na ten counter toho prvního picku, co máme my a jsme o krok napřed.

Skvělá odpověď, díky! Myslet o krok napřed se hodí. Salty, postupujete do zítřejšího dne. Do semifinále. Ten postup na MČR je jeden zápas daleko. Logická otázka, koho byste si přáli jako soupeře?

Bude to určitě zajímavý zápas. Asi si nedovolím predikovat, kdo to bude.

Necháme to tedy jako překvapení. My děkujeme za rozhovor, užij si zbytek dnešního dne a zítra po semifinále se na tebe budeme těšit.

Dnešní den není ani zdaleka u konce. Týmy budou ještě hrát několik zápasů. Pokud na vás nevyšlo místo ve Vodafone PLAYzone Aréně, vždy můžete zápasy sledovat na našem Twitch kanále.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.