Přejít k hlavnímu obsahu

Streamerka Valkyrae slaví životní úspěch. Jaká bude její role v zatím neodhaleném projektu?

3. 7. 2022 | 12:30 Twitch
Oblíbená streamerka Valkyrae překvapila své fanoušky nedávným oznámením. Prozradila totiž, že se stane „oficiální“ dabérkou. Rozproudila tak diskuse fanoušků. Kde se Valkyrae ukáže?
Streamerka Valkyrae slaví, bude dabovat postavu v zatím neodhaleném projektu
Streamerka Valkyrae slaví, bude dabovat postavu v zatím neodhaleném projektu
Zdroj: Instagram: valkyrae

Rachell „Valkyrae“ Hofstetter je oblíbenou streamerkou, její kanál na YouTube má přes 3,5 milionů odběratelů. Nyní to však vypadá, že by její kariéra mohla nabrat nový směr.

S dabinem již má vlastní zkušenost. Valkyrae svůj hlas propůjčila postavě z anime Tribe Nina od studia Funimation, kdy spolupracovala také se streamery známými pod přezdívkami Corpse Husband a Sykkuno. Pravděpodobně ji čeká další dabérská role, neboť se svou volbou učinit tento krok v kariéře pochlubila na Twitteru. 

„Oficiálně (jsem) pravou dabérkou,“ pochlubila se. „Nemůžu se dočkat, až nakonec uvidíte všechny epizody!“ Další detaily nejsou zatím známy, je však více než jasné, že se Valkyrae na svou novou roli těší. Nadšeni jsou tudíž i její fanoušci a horlivě diskutují o tom, kde by se jejich hvězda mohla objevit.

Valkyrae se dabingu začala věnovat poté, co ji k tomu povzbudila streamerka, dabérka a hudebnice LilyPichu v březnu tohoto roku. 

Valkyrae se v poslední době daří. Objevila se například v nedávné oficiální reklamě na Fall Guys, mluví se také o společném streamu s Grace Van Dien, herečkou ze seriálu Stranger Things, která je zároveň Valorant streamerkou.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Valkyrae